Bu Satıcıdan Taksitli Pxn Vd4 Alınır mı?

Hiçbir satıcıya kefil olunmaz tabi ki ancak satıcı profiline bakıldığında güvenilir duruyor. Hepsiburada'da 4. yılı ve binin üzerinde takipçisi var. Mağaza puanı da 10 üzerinden 9.7. Bunların da haricinde Hepsiburada satış sonrası destek konusunda iyi bir firma. Dolayısıyla ben olsam gönül rahatlığıyla satın alırdım.

Hiçbir satıcıya kefil olunmaz tabi ki ancak satıcı profiline bakıldığında güvenilir duruyor. Hepsiburada'da 4. yılı ve binin üzerinde takipçisi var. Mağaza puanı da 10 üzerinden 9.7. Bunların da haricinde Hepsiburada satış sonrası destek konusunda iyi bir firma. Dolayısıyla ben olsam gönül rahatlığıyla satın alırdım.
peki hocam bu bütçede en mantıklı seçenek vd4 mü dür

peki hocam bu bütçede en mantıklı seçenek vd4 mü dür
Evet. Tek seçenek belki de.
O satıcıdan @federalper hocamın arkadaşı aldı. Bir sorunla karşılaşmadıklarını söylediler. Bayağı stokları da varmış. Merdiven altı bir yere benzemiyor.

İdefix de gaming gen tr satıcısından 21 bine var ama idefix e güvenemedim pek bende vd4 ile vd6 modelleri arasında kaldım

6 taksite uygun bir kart varsa Amazon'dan almak daha mantıklı. Hem daha ucuz hem de Amazon 30 gün boyunca koşulsuz şartsız iade imkanı sunuyor.
İdefix platformu nasıldır deneyiminiz varmı acaba? Gaming gen satıcılı pxn direksiyon orda fiyat olarak uygun 6 taksit var birde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,089
Üyeler
196,889
Son üye
tars
Geri