Sleyaser
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
normalde gaming gen den alcaktım ama taksitle alıcam artı olarak hb gibi bir siteden almak daha mantıklı geldi
peki hocam bu bütçede en mantıklı seçenek vd4 mü dürHiçbir satıcıya kefil olunmaz tabi ki ancak satıcı profiline bakıldığında güvenilir duruyor. Hepsiburada'da 4. yılı ve binin üzerinde takipçisi var. Mağaza puanı da 10 üzerinden 9.7. Bunların da haricinde Hepsiburada satış sonrası destek konusunda iyi bir firma. Dolayısıyla ben olsam gönül rahatlığıyla satın alırdım.
Rakibini Moza R3 olarak tanımlarsak evet en mantıklı seçenek VD4 oluyor.peki hocam bu bütçede en mantıklı seçenek vd4 mü dür
Evet. Tek seçenek belki de.peki hocam bu bütçede en mantıklı seçenek vd4 mü dür
teşekkür ederim hocamEvet. Tek seçenek belki de.
O satıcıdan @federalper hocamın arkadaşı aldı. Bir sorunla karşılaşmadıklarını söylediler. Bayağı stokları da varmış. Merdiven altı bir yere benzemiyor.
satici kimamazonda da 21kya var ama son 1 stok dio
6 taksite uygun bir kart varsa Amazon'dan almak daha mantıklı. Hem daha ucuz hem de Amazon 30 gün boyunca koşulsuz şartsız iade imkanı sunuyor.amazonda da 21kya var ama son 1 stok dio
İdefix platformu nasıldır deneyiminiz varmı acaba? Gaming gen satıcılı pxn direksiyon orda fiyat olarak uygun 6 taksit var birde.6 taksite uygun bir kart varsa Amazon'dan almak daha mantıklı. Hem daha ucuz hem de Amazon 30 gün boyunca koşulsuz şartsız iade imkanı sunuyor.
İdefix iyidir turktelekom hattiysan 300 TL de kupon veriyorİdefix platformu nasıldır deneyiminiz varmı acaba? Gaming gen satıcılı pxn direksiyon orda fiyat olarak uygun 6 taksit var birde.
Bizzat alışverişim olmadı ancak güvenilir bir yer.İdefix platformu nasıldır deneyiminiz varmı acaba? Gaming gen satıcılı pxn direksiyon orda fiyat olarak uygun 6 taksit var birde.