Çözüldü✓ Pxn Vd-4 ve V10 Ultra Karşılaştırması

EKA.

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
35000
Merhaba ben Forza ve ETS 2 için direksiyon seti bakıyordum da PXN VD-4 ve V10 Ultra arasında kaldım. Yani bilemiyorum direksiyon simitleri benzer, pedalları aynı falan hangisini almalıyım sizce? Ki arada F1 25 alırsam oynamayı düşünüyorum.

35k bütçeye Moza R5 bile alabilirsiniz. V10 Ultra'yı 20k altında bütçesi olanlara öneriyordum ama şuan fiyatı arttığı için öneremiyorum. Oynayacağınız oyunlar için 20k'ya VD4 almak en mantıklısı olur.

Herkese teşekkürler kararımı verdim VD6 alıcam.

Önceliğiniz driftse VD4 alın. Daha fazla güç ve daha detaylı FFB ise VD6 olabilir.
Abi konu dışı bir şey diyimmi.Seni ben Technopoatta da bana yorum attın.Ben farklı forumlarda farklı insanlar vardır belki farklı fikirler verirler die buraya yazmıştım.Neyse abi iyi geceler.

Abi konu dışı bir şey diyimmi.Seni ben Technopoatta da bana yorum attın.Ben farklı forumlarda farklı insanlar vardır belki farklı fikirler verirler die buraya yazmıştım.Neyse abi iyi geceler.
Technopatta da burda da PXN konusunda yalnızca benden cevap alabilirsiniz 😄 benim önerimle alan arkadaşlar sağolsunlar daha foruma uğrayıp bana yardımcı olmuyorlar. PXN'in maaşlı elemanı gibi herkese ben yardımcı olmaya çalışıyorum 😅

Technopatta da burda da PXN konusunda yalnızca benden cevap alabilirsiniz 😄 benim önerimle alan arkadaşlar sağolsunlar daha foruma uğrayıp bana yardımcı olmuyorlar. PXN'in maaşlı elemanı gibi herkese ben yardımcı olmaya çalışıyorum 😅
Sağolasın abi Valla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,829
Üyeler
197,063
Son üye
ReaLx99
Geri