❌İndirim Bitti! Enebada Googleplay 25tl Kod 8 Tl

Peşpeşe girdim 2. 5. Girişimdekiler Çalıştı hata olarak zaten kullandın bu kodu diyor play store.
Yeni kullandığım key zaten kullanıldı diyorsa kullanılmış key vermiş olabilirler ustam.

Peşpeşe girdim 2. 5. Girişimdekiler Çalıştı hata olarak zaten kullandın bu kodu diyor play store.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bendekiler kullanılmış key büyük ihtimalle ödediğim paradan az gelmiş oldu 🤣. Sizinki belki çok girmektendir bilemedim. Umarım dönüş yaparlar iade veya değişim için.
Hocam yaklaşık 40 key aktiflestirdim son 2 saatte. Total 3k yı gecti hesaba gecen tutar. Hepsi sorunsuz çalıştı.

Bir key patlak diğer keyde de ;
Hediye kartınızı kullanmanız için daha fazla bilgiye ihtiyacımız var. Gerekli belgelerle birlikte bu formu göndererek ek bilgiler sağlayın.
Sorunu alıyorum çözümü var mı?

Yeni kullandığım key zaten kullanıldı diyorsa kullanılmış key vermiş olabilirler ustam.
Aynen öyle büyük ihtimalle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yaklaşık 40 key aktiflestirdim son 2 saatte. Total 3k yı gecti hesaba gecen tutar. Hepsi sorunsuz çalıştı
200 lük almıştım ben ondandır belki bakalım iade veya değişimi deniycem ticket açtım

Hocam telefondan 40 tane key aktifleştirdim hemde hiç ara vermeden. Bir kere bile hata vermedi. Biraz şans işi sanırım.

Ekler

• 17154.webp
    17154.webp
    12.5 KB · Hit: 62
Hocam telefondan 40 tane key aktifleştirdim hemde hiç ara vermeden. Bir kere bile hata vermedi. Biraz şans işi sanırım.
O sırada ilk girdiğim keyden Hediye kartınızı kullanmanız için daha fazla bilgiye ihtiyacımız var. Gerekli belgelerle birlikte bu formu göndererek ek bilgiler sağlayın. Aldığım sorun bu

O sırada ilk girdiğim keyden Hediye kartınızı kullanmanız için daha fazla bilgiye ihtiyacımız var. Gerekli belgelerle birlikte bu formu göndererek ek bilgiler sağlayın. Aldığım sorun bu
Usta çok fazla kullanıldığı için Google satıcının aldığı key serisine özel bir ayar çekmiş olabilir . Bende de artık son girdiğim 5 key bu hatayı verince durdum elimde kalan keyleri ilerleyen zamanalarda girmekten başka çare yok sanırım.

Usta çok fazla kullanıldığı için o seriye özel bir ayar çekmiş olabilir. Bende de artık son girdiğim 5 key bu hatayı verince durdum elimde kalan keyleri ilerleyen zamanalarda girmekten başka çare yok sanırım.
Sadece 2 key almıştım birisi kullanılmış diğerini denediğimde bu sorunu alıyorum.

Sadece 2 key almıştım birisi kullanılmış diğerini denediğimde bu sorunu alıyorum.
Satıcının key serisini google kara listeye almışta olabilir çünkü olağan üstü key trafiği yaşandı son saatlerde.

bende de aynı sorun var. 10 tane 25 10 tane 200 lük aldım. 3 tane 25lik açtım 3ü de aynı sorun diğerlerini denemedim.

şimdi diğer kodları denedim. 200lük kodların hepsi çalıştı. 25lik 4 tane kod çalışmadı. konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim

Son düzenleme:
bende de aynı sorun var. 10 tane 25 10 tane 200 lük aldım. 3 tane 25lik açtım 3ü de aynı sorun diğerlerini denemedim.

şimdi diğer kodları denedim. 200lük kodların hepsi çalıştı. 25lik 4 tane kod çalışmadı. konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim
bende 3 adet 200lük aldım fakat 3üde aynı uyarıyı verdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,907
Üyeler
196,848
Son üye
EmreGNZ
Geri