Şimdi ölçtüm yanlış biliyormuşum metal kısmı benim de 7cm mesafeliymiş. Siz üründen memnun musunuz, genel kullanım amacınız nedir? Vd4 ile vd6 arasında kaldım ikisinden birini alacağım.VD4 kullanıyorum 7-7,5 cm içeri giriyor
Şimdi ölçtüm yanlış biliyormuşum metal kısmı benim de 7cm mesafeliymiş. Siz üründen memnun musunuz, genel kullanım amacınız nedir? Vd4 ile vd6 arasında kaldım ikisinden birini alacağım.VD4 kullanıyorum 7-7,5 cm içeri giriyor
Ben üründen memnunum. VD4 ile VD6 arasındaki tek fark torku. Biri 4nm diğeri 6nm eğer drift yapıcaksanız VD4 almalısınız VD6'nın toplama hızı VD4'e göre daha az.Şimdi ölçtüm yanlış biliyormuşum metal kısmı benim de 7cm mesafeliymiş. Siz üründen memnun musunuz, genel kullanım amacınız nedir? Vd4 ile vd6 arasında kaldım ikisinden birini alacağım.
Ets tarzı oyunlar oynuyor musunuz? Onda nasıl acaba vd4? Yüksek ihtimalle son seviye torkda kullanamam oyunlarda da ama ralli falan oynarsam 2nm çok fark eder mi? ona takıldımBen üründen memnunum. VD4 ile VD6 arasındaki tek fark torku. Biri 4nm diğeri 6nm eğer drift yapıcaksanız VD4 almalısınız VD6'nın toplama hızı VD4'e göre daha az.
Direksiyonu aldığımdan beri en çok oynadığım oyun ets2. Direksiyonun titremesi gaza basıldığındaki hissiyatlar falan gerçekten muazzam ancak ralli oyunları hakkında bir fikrim yok.Ets tarzı oyunlar oynuyor musunuz? Onda nasıl acaba vd4? Yüksek ihtimalle son seviye torkda kullanamam oyunlarda da ama ralli falan oynarsam 2nm çok fark eder mi? ona takıldım
Hocam ölçüm yapamadım ama şu şekilde duruyor sizinki kadar geride değil benim demirÇok sevinirim hocam sağolun şimdiden. Size zahmet olacak ama o demir masadan kaç cm uzak onu da ölçüp söyleme şansınız da var mıdır?
Hocam bir şey sormak istiyorum sizin sol vites kulakçığıyla sağdaki kulakçığın arasında ses farkı varmı acaba?Hocam ölçüm yapamadım ama şu şekilde duruyor sizinki kadar geride değil benim demir
Valla hocam tam benim durum. Benim masa metali 7cm içerde eğer ölçebilirseniz kelepçenin içerdeki mesafesini duacınız olurum yaHocam ölçüm yapamadım ama şu şekilde duruyor sizinki kadar geride değil benim demir
Metre bulabilirsem ölçeyim hocam ama bence çok rahat olur sizin masaya demirin gerisinden takarsınızValla hocam tam benim durum. Benim masa metali 7cm içerde eğer ölçebilirseniz kelepçenin içerdeki mesafesini duacınız olurum ya![]()
Yok hocam aynıHocam bir şey sormak istiyorum sizin sol vites kulakçığıyla sağdaki kulakçığın arasında ses farkı varmı acaba?
Metre bulabilirsem ölçeyim hocam ama bence çok rahat olur sizin masaya demirin gerisinden takarsınız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yok hocam aynı
Metre bulabilirsem ölçeyim hocam ama bence çok rahat olur sizin masaya demirin gerisinden takarsınız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mesela benim resime bakın demir olmasa sıkıştırma kısmını daha da geriye takabilirim. Sizin olduki sıkıştırma yeri demire denk geldi biraz daha geriye alırsınız sıkıntı olmaz aslında sizin daha avantajlıHocam sizin masada demir kenara yakınmış şanslısınız. Bendekinde içeri doğru 7cm mesafesi var olursa ya ucu ucuna olur ya da olmaz onu netleştirmeye çalışıyorum.
Eve geçince biraz daha detaylı bakayım hocam çok kullandığım bir tuş değil
Benimkinde böyle bir ses var normalde bu kadar ses çıkmıyor sert bastım biraz belli olsun diye ama bir fark var.