andoidpol
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 147
Hangi satıcı40 tane aldım 20 tane 25 20 tane 200 hepsi sağlam çıktı ve fotosunu attım önceki mesajımda. şans işi sanırım.
Hangi satıcı40 tane aldım 20 tane 25 20 tane 200 hepsi sağlam çıktı ve fotosunu attım önceki mesajımda. şans işi sanırım.
4 tane 10luk aldım 39u sağlam çıktı 1i form doldur dedi10 tane alıp ta 10 unun da sağlam çıktığı birisi varmı aramızda
Cdkeymarkt satıcısında herkes sorun yaşamış hocam sizin satıcı sağlam4 tane 10luk aldım 39u sağlam çıktı 1i form doldur dedi
Cdkeymarkt satıcısında herkes sorun yaşamış hocam sizin satıcı sağlam
Hocam doğrudur da şans değil ya 10 tane aldım 2 si sağlam 4 ü kullanılmış 4 ü de form istedihocam bahsettiğiniz satıcıdan 20 adet 25 tl ve 2 adet 150 tl aldım hepsi sağlam çıktı şans işi gibi sanki
Cdkeymarkt aldım bende. problem yaşamadım ve neredeyse 40 keyi arka arkaya girdim.Hocam doğrudur da şans değil ya 10 tane aldım 2 si sağlam 4 ü kullanılmış 4 ü de form istedi
ben de o satıcıdan aldım zaten.Cdkeymarkt satıcısında herkes sorun yaşamış hocam sizin satıcı sağlam
Hiçbir üründe pek bi avantaj kalmamış artık. Ucuza Google Play bakiyesi çok faydalıydı bir şey, çeşitli app içi ödemelerde abonelik yapmak için kullanılabilirdi. Örneğin destekliyorsa ChatGPT vb. gibi... 4x 25 TL + 4x 150 TL toplam 700 TL alıp abartmadan bıraktım.
Alıntıyı görüntüle
Gruplarda %70 satıyorlar zaten hocamBen %90 ile satıyorum![]()