❌İndirim Bitti! 7500f-9060xt 16gb-32 GB Ram-1tb Ssd 53.959 Tl 9 Taksit 🔥 🔥

kardeş sen ne yaşıyorsun anlamış değilim ben daha hayatımda taksitle alıp sattığım 1 tane ürün yok beni tanımadan etmeden hangi kafayla bu yorumu bana ithafen yapıyorsun sen kimsin amacın ne onuda anlamadım, yetkili admin arkadaşlar bu hızlı ve öfkeli agresif arkadaşı pistten alsın.
al sata gitmez dersen adam dilediğini demekte haklı hocam, piyasa kan ağlıyor gerçekten sizin kafadakiler yüzünden.

Boş konuşma. Git forumdaki tüm konuları oku. Al sata gidip gitmeyeceğini öğrenmek isteyen kim hangi konuda gördün böyle bir şey sorulduğunu? Alışık sizin tayfa tabi 9 taksit alıp sarı sitede ederinden fazlaya satıyorsunuz milleti s*l*k mı sanıyosunuz? Bariz kötü niyetli bir yorum yapmışsın bide üste çıkmaya çalışıyosun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kanka bu vatandaki sistem ayarında fakat üstüne 16 ram daha koyulup 9 taksit eklenmiş. 9 Taksit alabiliyorsan çok güzel sistem bence. Kendin toplamaya kalksan 60 65'e falan anca toparlarsın.
Sağolasın reis

2 li tartısmayın su sıcak fırsatlarda sistem hakkında yazıcaksanz yazın .

senin gibi kimseye hakaret ve suçlamada bulunmadığım taktirde istediğim konuya girip istediğim yorumu yazarım, sana mı sorucam ? ayrıca hala hakaret ve suçlama yapmaya devam et sen. Banı yiyince akıllanırsın umarım.
Hadi abisi sarı sitene arkadaşların seni bekler yallah tazzik.

Kesinlikle katiliyorum. Eskiden 2. El sifirin yarisi vs. olurdu, simdi adam sifiri 3.800 olan anakarta hayvan gibi 2-3 sene kullanmasina ragmen 3500 yaziyor. Veya vatan gibi ram indirimlerinden aliyor 10a, 15e gidiyor daha urun gelmeden 25-28 yaziyor sifiri 30-35 olan seye. Ulen zaten butcemi yukseltebilme ihtimalim varsa gider 25 sana verecegime 30-35 neyse 6 taksit parafla alirim. Sana pesin 25 vermek 6 taksitle 30-35 odemekten daha zor ozellikle dusuk maasi olan ksiiler icin.

IKinci el diyorsun ama, biri sifir adima faturali.

ikinci elde adamin extrwme oc yapip yapmadigini bilemezsin ki. Yanlis anlasilmasin ikinci ele karsi degilim usulunde oldugunda, kendimde cok sey aldim ikinci el olarak.
hocam 2.eldeki ramlerin geneli maximum 1 yaşında ramler temizide bulunuyor bilen adam mehdi olmadıkça kesin böyle demesede yorgun veya hor kullanılan ürünü anlıyor onun dışında 2500 tl çıkmıyorsa ve taksit imkanı yokken ham bütçede alındıktan sonra üste kalan 2.5a az daha ekler sonra yan depolama alınır malum forza 6 bile yuvarlarsak ortalama 160 gb windows cs lol valo dahil edince 300-350 gb arası gidiyor sadece

senin gibi kimseye hakaret ve suçlamada bulunmadığım taktirde istediğim konuya girip istediğim yorumu yazarım, sana mı sorucam ? ayrıca hala hakaret ve suçlama yapmaya devam et sen. Banı yiyince akıllanırsın umarım.
Milleti banla tehdit etme sistem fiyat performans sistemi gayet iyi üstüne 9 taksiti var peşin fiyatına gayet iyi ve 32 GB ram'i var neden al sata gelmez diye yorum yapıyorsun millet evine 570 ekran kartı ile oynuyor anasını satayım

3000tl fark ile 5070 veya 9070xt li sistem alınabiliyordu. Tek sorun 16gb Ram olması.

insanları taksitle kazıklamanın neresi sıcak fırsat - sıcak kazık bnce

insanları taksitle kazıklamanın neresi sıcak fırsat - sıcak kazık bnce
nasıl kazık hocam bu fiyata 8ram a serisi anakart 500gb m2li hallerini satıyorlar. ram gecikme değeri ve psu markası biraz kafama takıldı sadece onundışında bence fiyat güzel taksitde varmış bide.

Hocam ne alsatı az yamyam olmayın. Anasını ağlattınız piyasanın zaten. Sarı site sizin gibiler yüzünden kullanılamaz halde 0 dan pahalı 2. el ürünler.

32 ram-9 taksit
Eskiden ilk ikinci ellere bakardım. Son 5 yıldır ikinci el mecbur kalmazsam almıyorum. Sıfır fiyat mutlaka daha ucuz ve iyi denk geliyor.

Geri