🔥İndirim Lian Li 8.8″ Universal Ekran Siyah/Beyaz 3.999 Tl 🔥 🔥 🔥

Forum da çok boş çarlar var ya :D harcadığınız paraya dahi karışıyor herifler.

Maalesef forumun en büyük özelliği bu zaten
Çok rezil bir durum ama Yaş ortalaması çok düşük yapacak birsey yok

Önceki kasam varken sıklıkla takip ettiğim bir üründü. 7500 bandından aşağı düşmedi.
Meraklısına iyi fiyat. Buradan sallaması kolay. Şu fiyata olmalıydı, yok bu fiyat eder mi vs.
Arkadaş, getirebiliyorsan sen getir o zaman da görelim seni sen sat daha ucuza, herkes senden alsın. Zilyon tane vergi var, haberin var mı?

Bu arada lian-li'nin garantisine güvenmeyin. TR'deki yetkili servisine bozuk bir fan yolladım. (1 aylıktı). Bunda bir sorun göremedik deyip geri gönderdiler. Halbuki video ile ispatlamıştım sorunu ama onu anlayabilecek kapasitede insan çalışmıyormuş demek ki teknik servislerinde.

Önceki kasam varken sıklıkla takip ettiğim bir üründü. 7500 bandından aşağı düşmedi.
Meraklısına iyi fiyat. Buradan sallaması kolay. Şu fiyata olmalıydı, yok bu fiyat eder mi vs.
Arkadaş, getirebiliyorsan sen getir o zaman da görelim seni sen sat daha ucuza, herkes senden alsın. Zilyon tane vergi var, haberin var mı?

Bu arada lian-li'nin garantisine güvenmeyin. TR'deki yetkili servisine bozuk bir fan yolladım. (1 aylıktı). Bunda bir sorun göremedik deyip geri gönderdiler. Halbuki video ile ispatlamıştım sorunu ama onu anlayabilecek kapasitede insan çalışmıyormuş demek ki teknik servislerinde.
Hocam arkadaşlar onu kastetmiyor. Satıcı pahalıya/ucuza satıyor mevzusu da değil. Komple ürün mantık dışı diyorlar. Kocaman monitör 3k 5k ya alınabiliyorken bu ufacık ekranın maliyeti ne ki bu fiyat diyorlar veya curved OLED ekranlı sıvı soğutucular 20k ya satılıyor. Kocaman oled ekranlı monitör 20k ya satılıyor söyledikleri şey bu. Satıcıya değil ürünün üreticisine tepkileri.

2900 liraya Thermalright Trofeo Vision 9.16 LCD almayı düşünüyordum, ekranını, arayüzünü beğenmeyenler olmuş, arkası magnetli olması güzel ama kasanın başka yerine yerleştirmenize imkan sunan bir şey sunmuyorlar maalesef, 1300 lira daha verip lian li aldım bende, umarım pişman etmez ama gerçekten pahalı küçük bir ekrana göre.

Bende var uyum sorunu olmaz. Kasanın içindeki herhangi bir fana monte edebilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,997
Üyeler
196,869
Son üye
utcny
Geri