alınır mı ustam. 7800x3d ve 5070 için fırsat için değerlendirilir mi ?nzxt tabii ki.
Olm 4-5 ay önce colormastter v3 Gold plus 850wat PSU aldım vatandan o paraya aw![]()
NZXT C850 850W 80+ Gold Core PCIe 5.1 ATX 3.1 135mm Full Modüler PSU | ITOPYA
NZXT C850 850W 80+ Gold Core PCIe 5.1 ATX 3.1 135mm Full Modüler PSU En iyi fiyat seçenekleri ile PA-8G3BB-EU ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Akıllarda tek soru: Bu fiyata da kar edebiliyorlarsa bu zamana kadar yapılan fiyatlandırma neydi?
Hocam güzel psu ama diğerine göre daha üstün değil. Core olanlar biraz daha fp odaklanıyormuş. Bundaki fark maliyeti kısmak için japon yerine tayvan kapasitörler kullanılmış. Bugün mağazaya uğrayıp alıcam.Gold core olan daha yeni ve üstün. Ayrıca cybernetic testine göre platinium.
Evet bunu gemini da söyledi:Hocam güzel psu ama diğerine göre daha üstün değil. Core olanlar biraz daha fp odaklanıyormuş. Bundaki fark maliyeti kısmak için japon yerine tayvan kapasitörler kullanılmış. Bugün mağazaya uğrayıp alıcam.
Daha üstün değil. Düz C serisinin çok daha kısılmış hali.Gold core olan daha yeni ve üstün. Ayrıca cybernetic testine göre platinium.
Valla sanırım haklısın mağazadan almaktan vazgeçtim.Kesinlikle alınmaz. Mağazadan hiç alınmaz. Adamlar ayıplı ürünü online alınmasına rağmen 14 günlük yasal cayma olmasına rağmen iade ederken zorluk çıkarıyorlar. Mağazadan alsanız eve gidip açsanız coil whine çıksa çalışmasa iadeyi falan unutun mağazadan aldınız derler. Kaç gündür bu sorunlu firmanın bana sıkıntı çıkarmasından bıktım. 6-7 ay öncesinde THH başvurdum ve kazandım. Ürünü THH sonucundan sonra kargolamadım kargoda başına gelebilecek sorumluluğuda kendi üstüne almıyorlar siz meshulsunuz falan diyorlar. Mağazaya götürüp koca monitörü bıraktım. Bu sefer mağaza elemanı 3 sayfa evrak imzalatmamış. Bugün mail atıyorlar. Ücret iadesi için evrak imzalamanız lazım vs vs. Ben daha dün Acıbadem mağazasında THH kararıyla gittim ürünü teslim ettim imzalatsaydınız diyorum. Gitmeden önce haber vermem gerekiyormuş evrak hazırlayacaklarmış peh peh. Kesinlikle fazla verir başka yerden alırım. İtopyadan çöp dahi almam. Alışverişte tercih edeceğiniz son site olsun.