❌İndirim Bitti! Philips Oneblade Tıraş Makinesi Qp1425/10 679tl

Şunun varsa daha ucuzu alın kullanın en güzeli gerek yok o kadar para vermeye bence

elde metal kokusu bırakıp kılları çekiyor hocam

Direkt satın aldım. Yorumdakiler ne yaşıyor bilmiyorum ama, bu fiyata bedava. İnanılmaz iyi bir makine başlıkları pahalı ama kalitesi tartışılmaz bence. Teşekkürler konu için hocam.

Ekler

• IMG_0419.webp
    IMG_0419.webp
    29 KB · Hit: 214
en düşük modellerinden biri. vucüt başlıkları yok. makinenin gücü üst modellere göre daha düşük. şarjı daha az gider. yanında sadece ayarlanabilir tek başlık ve şarj kablosu var. alacaklar göz önünde bulundursun

Bıçakları çabuk ölüyor. 2 3 ay dayanırsa iyidir. Benzer şikayetler vardı forumda aynı şekilde tam olarak sıfır almadığını söyleyenlerde olmuştu. En son bıçakların tanesi 370 küsür idi yükseldiyse bilmiyorum ama makine o fiyattayken bıçakları sebebiyle alınmaz bence.

Fiyatı çok iyi düşmüş ihtiyacı olan kaçırmasın.
sağol hocam evde Philips OneBlade QP2724/20 modeli vardı tarak başı 350 400 iken bunu aldık 200 fazlasına makine yedeği oldu , başlıkları aynıymış .
Direkt satın aldım. Yorumdakiler ne yaşıyor bilmiyorum ama, bu fiyata bedava. İnanılmaz iyi bir makine başlıkları pahalı ama kalitesi tartışılmaz bence. Teşekkürler konu için hocam.
kesinlikle muhteşem bir şey 7 8 ay oldu(3 günde 1) daha başlığını bile değiştirmeme gerek kalmadı herkes 2 3 ay diyordu benimki hala sinekkaydı alıyor süper bi cihaz

Bıçakları çabuk ölüyor. 2 3 ay dayanırsa iyidir. Benzer şikayetler vardı forumda aynı şekilde tam olarak sıfır almadığını söyleyenlerde olmuştu. En son bıçakların tanesi 370 küsür idi yükseldiyse bilmiyorum ama makine o fiyattayken bıçakları sebebiyle alınmaz bence.
Her gün kullanırsan normal. Özel bölge için aldım ben. Bazende sakallar için kullanılabilir.

Geri