İlginç Rüyalar Görüyorum Yıllardır

Reaksiyon skoru
72
Geçen gün gördüğüm rüyanın özeti.

Evdeyim duvarda yaratıklı Resim gördüm. Sonra kulaklarım çınladı sonra aklımı kaybedip rüyanın içinde de kabuslu rüya gördüm. Sonra geçince uyandığımı zannedip Yine odamda buldum kendimi yine o resmi gördüğüm bu sefer bambaşka rüya gördüm rüya içinde. Böyle devam etti 10 sefer.

O gün çok yorgundum ondan mı oldu böyle bir şey acaba.

Önceden de enteresan rüyalar görüyordum ama bu bambaşkaydı.

Ayetel Kürsi Fatiha Nas ve Felak okuyarak yat.

Hiç saçma Rüya görmem, hep yaşadığım olayların başka türlü ilerlerse nasıl sonuçlanacağı gibi senaryolar görürüm veya ileride planladığım birşeyin gerçekleştiğini görürüm ama kimse uçup kaçmaz. Normal gündelik hayat rüyası görürüm ama 1 belki 2 ayda bir görürüm.

Doğum günümden doğum gününe rahmetli dedemi görürüm, buda böyle bir rüyamdır.

Uyku felcine (karabasan) benziyor anlattığın bi araştır o mu değil mi diye. Oysa sebebi belli ya uykusuzsun/geç yatmışsın ya da stresli bi dönemden geçiyorsun

Ya bence çok abartıyon benim gördüğüm en normal rüya senin anlattığından daha kötüdür (he korku rüyası değil tabi korku ile ilgili şeylerse stres veya yorgunluktan endişeden vs olabilir muhtemelen)

Yani mesela ben rüya içinde olduğumu fark ediyorum ama uyanamıyorum ve bir kaç dk sorna uğraşmayı bırakıp rüyy devam ederken unutuyorum rüyada olduğunu sonra sabah Rüya görmeye devam ediyorum ama bilinç altım açılıyor etrafımdaki sesleri duyuyor ve hissediyorum ama rüya görmeye devam ediyorum tembellikten kalkamıyorum şu sıralar vs. Sonra uynıyom güne devam ediyom mesela en normali budur herhalde (ki bana kalsa rüya da olduğunu fark edip çıkamamak daha korkunç bir şey sıradan brii için)

Geri