Kusura bakma giröeyi unutum biraz geç gördüm nezaman başladınBende o şekilde yapiyorum şu an yolun yarisindayim kesinlikle mantıklı eğer acelen yomsa indirimi bekle öyle alırsın parçayı
Knk indirimde asusun kasası var sence ilk başlangıcı kasaula yapmak mantıklımı2 ay kadar oldu laptopla idare ediyorum acelem yok o yüzden gpu,psu, sıvı soğutucu ve ssd kaldı alınacak
Kasasızda kurulur hocam bilgisayar Uzay montaj yaparsın en kötü bence anakart ve işlemci al ben öyle yapmıştım.Knk indirimde asusun kasası var sence ilk başlangıcı kasaula yapmak mantıklımı
kafandaki gpu uzunluğu ve sıvı soğutucu büyüklüğüne uyuyorsa alınabilir aslında neden olmasınKnk indirimde asusun kasası var sence ilk başlangıcı kasaula yapmak mantıklımı
Baya iyi indirim 2 fanlı kule tipi almayı düşünüyorum iyi indiirm okursa sıvıda alınabilir beni korkutan kablolamakafandaki gpu uzunluğu ve sıvı soğutucu büyüklüğüne uyuyorsa alınabilir aslında neden olmasın
Ben muhtemelen kendim kabloluyacam hem deneyim okur yavaş yavaş yapatsam bişey olmaz gibime geliyorKablolama işini bende anlamıyorum parçaları toplayınca bilgisayarciya monteletcem büyük ihtimal