Müzik Prodüksiyonu İçin Bilgisayar Yükseltme

mfc357

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
20000
Merhaba herkese,
Halihazırda aşağıdaki sisteme sahibim:

1 tb m2 ss
8g 2400 mhz ram
i5 7400
GTX1060 6GB
650w psu

Bilgisayarımı FL studio ve Ableton programlarını akıcı kullanmak için yükseltmek istiyorum. Oyun olarak yalnızca CS oynadığım için ekran kartına ihtiyacım yok. Yükseltmeyi düşündüğüm parçalar:

16 GB 6000mhz ram
Ryzen 5 7500f işlemci
Asus b650m micro atx anakart

Tavsiyelerinize açığım, iyi forumlar.

Müzik işlerinden pek anlamam ama harici ses çözümleriniz yoksa forumda biri anakartı seçerken biraz fazla para vererek daha iyi ses kontrolcüsü olan bir anakart seçmişti. (konuyu uplayayım dedim takibe aldım meraktan)

Müzik işlerinden pek anlamam ama harici ses çözümleriniz yoksa forumda biri anakartı seçerken biraz fazla para vererek daha iyi ses kontrolcüsü olan bir anakart seçmişti. (konuyu uplayayım dedim takibe aldım meraktan)
Harici ses kartım olduğu için anakartın dahili ses kartını hiç kullanmıyorum hocam

Harici ses kartım olduğu için anakartın dahili ses kartını hiç kullanmıyorum hocam
kayıt ortamında çoklu kullanım yapacaksın ramı 24 tek modül alabilirsin bana kalırsa ama fiyat oynar tabii

Düşük gecikmeli yüksek hızlı 16 gb ram daha iyi olmaz mı ilerleyen zamanlarda 32'ye yükseltmek üzere
mix işlerinde çoklu kullanımda tüketim artabiliyor ne derece kullanım yapacağınıza bağlı yüksek tüketim işlem yaparsan 16 üzebilir çünkü güncel bir windows 11 ve arkada kullanılan extra programlarla tüketim 15 rahat oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,963
Üyeler
196,863
Son üye
LegolasCastro
Geri