🔥İndirim Maydonoz Döner Tavuk Dürüm Döner 19₺ (Getir Yemek)

Etik değil. Başkalarının, gerçekten ihtiyacı olan ihtiyaç sahiplerinin hakkına giriyor ki şöyle düşününce içerisinde ki 50 gr 70 gr neyse tavuk eti için uğraşan birinin aklı yerinde değildir tahminimce. Geri kalan da çöpe gidiyordur zaten kocaman dürümü kedi alıp fırat sabotaj gibi yiyecek hali yok.
Bu konularda ne kadar dil doksen de onlar alacak. Çünkü onlar ihtiyacı olduğu için değil ucuz oldugu için alıyor. Platform bugün boklarda kampanya var sadece 1 TL dese yine alanlar çıkar artık bu hastalığa kaymaya başlıyor bir süre sonra alışveriş yapmak için kampanya beklemeye falan başlıyorlar TLC de bunların belgeseli vardı hatta :D

Son düzenleme:
Ya beni ilgilendirmiyor kim ne yaparsa yapsın, sonuçta bunu engelleyemezsin ben sadece etik tarafındayım. Öğrenci olup görüp de alamayanlar için dedim ben yoksa sırf 19 TL'miş evde de pirzola var ama beleş yemek deyip alanlara zaten bir şey demiyorum obir açgözlülük.
cogunluk senın dedıgın gıbı ''sırf 19 TL'miş evde de pirzola var ama beleş yemek deyip alanlar'' oldugu ıcın zaten o mesajı attım mesajları az cok okudugumda zaten herkes aynı esprılerı yapmıs
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu konularda ne kadar dil doksen de onlar alacak. Çünkü onlar ihtiyacı olduğu için değil ucuz oldugu için alıyor. Getir bugün boklarda kampanya var sadece 1 TL dese yine alanlar çıkar artık bu hastalığa kaymaya başlıyor bir süre sonra alışveriş yapmak için kampanya beklemeye falan başlıyorlar TLC de bunların belgeseli vardı hatta :D
tlc nın ozetı klasık turkıye

Bu indirim bi bana yok herhalde bugün de baktım öyle bir indirim falan yok

arkadasım 2 sene once yedıkten sonra kendını acilde bulmustu ıllakı her subesınde olucak bırsey degıl ama zıncır oldugu ıcın dıkkat etmek lazım ve bu doner markası bana hıc guvenılır gelmıyo tad konusuda ıyı sayılmaz dıye dusunuyorum fıyata baktınmı hocam? mesajları gelmesın dıye sadece fıkrımı belırtmek ıstedım yoksa sakız alınmıyor o paraya bende bılıyorum ama saglıga dıkkat
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sanane oglum ısterse alıp ınfaz eder
işte sizin gibi tipler yüzünden ülke bu halede böyle devam

Geri