🔥İndirim Maydonoz Döner Tavuk Dürüm Döner 19₺ (Getir Yemek)

2 tane gömdük yeter yarında iki tane hamburge burgerkingte 265 yeterde artar

Bugün forumda her saat basi alıp kedilere veren biri vardı ne diyosun sen 😂
Ben de hayvanları seviyorum, besliyorum ama 25 TL'ye kedi maması almaktan aciz, insanlar için üretilen yemeği alıp hayvana veren varsa da yok olsun gitsin neyin kafası lan bu?

arkadasım 2 sene once yedıkten sonra kendını acilde bulmustu ıllakı her subesınde olucak bırsey degıl ama zıncır oldugu ıcın dıkkat etmek lazım ve bu doner markası bana hıc guvenılır gelmıyo tad konusuda ıyı sayılmaz dıye dusunuyorum fıyata baktınmı hocam? mesajları gelmesın dıye sadece fıkrımı belırtmek ıstedım yoksa sakız alınmıyor o paraya bende bılıyorum ama saglıga dıkkat
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kediye veren elemanin bi yerinden çıksın ozaman burada öğrenci olup evinde yemeği olmayip almak isteyip alamayan insanlar var
sanane oglum ısterse alıp ınfaz eder

arkadasım 2 sene once yedıkten sonra kendını acilde bulmustu ıllakı her subesınde olucak bırsey degıl ama zıncır oldugu ıcın dıkkat etmek lazım ve bu doner markası bana hıc guvenılır gelmıyo tad konusuda ıyı sayılmaz dıye dusunuyorum fıyata baktınmı hocam? mesajları gelmesın dıye sadece fıkrımı belırtmek ıstedım yoksa sakız alınmıyor o paraya bende bılıyorum ama saglıga dıkkat
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sanane oglum ısterse alıp ınfaz eder
Etik değil. Başkalarının, gerçekten ihtiyacı olan ihtiyaç sahiplerinin hakkına giriyor ki şöyle düşününce içerisinde ki 50 gr 70 gr neyse tavuk eti için uğraşan birinin aklı yerinde değildir tahminimce. Geri kalan da çöpe gidiyordur zaten kocaman dürümü kedi alıp fırat sabotaj gibi yiyecek hali yok.

Etik değil. Başkalarının, gerçekten ihtiyacı olan ihtiyaç sahiplerinin hakkına giriyor ki şöyle düşününce içerisinde ki 50 gr 70 gr neyse tavuk eti için uğraşan birinin aklı yerinde değildir tahminimce. Geri kalan da çöpe gidiyordur zaten kocaman dürümü kedi alıp fırat sabotaj gibi yiyecek hali yok.
hocam ac olmayıp ucuz dıye alan bırsuru ınsan ya da evınde yemegı olup ucuz dıye alan ınsanlarda var kedıye vermekten bır farkı felan yok hayvanperestlık yapmıyorum ama dedıgın olayın dogru olması ıcın alıp ıhtıyac sahıplerıne verılmesı felan lazım o zaman yoksa sacma boyle ındırımlerde mıllet ucuz dıye patlama durumunda bıle olsa alıp tıkınıyo bak sırf ucuz dıye o yuzden ıhtıyacı olan ac olan bırıne gıttıgını ben kesınlıkle dusunmuyorum

hocam ac olmayıp ucuz dıye alan bırsuru ınsan ya da evınde yemegı olup ucuz dıye alan ınsanlarda var kedıye vermekten bır farkı felan yok hayvanperestlık yapmıyorum ama dedıgın olayın dogru olması ıcın alıp ıhtıyac sahıplerıne verılmesı felan lazım o zaman yoksa sacma
Ya beni ilgilendirmiyor kim ne yaparsa yapsın, sonuçta bunu engelleyemezsin ben sadece etik tarafındayım. Öğrenci olup görüp de alamayanlar için dedim ben yoksa sırf 19 TL'miş evde de pirzola var ama beleş yemek deyip alanlara zaten bir şey demiyorum obir açgözlülük.

Geri