Android S24u 8.5 Güncellemesi Yapan Var mı?

ankakusu

80+
Reaksiyon skoru
19
Dostlar 8.5 güncellemesi gelmiş. Tam yaparken geminiye sorayım dedim şimdi yapılır mı sorun var mı diye, Gemini de aşırı şarj tüketimi, anlamsız ısınmalar, bazı programlarda hata alma ve imei atılmış cihazlarda mobil kopma yaşanmış Haziran sonu gibi yap dedi. Bir yandan da yapasım var. Yapıp da memnun olmayan var mı? ilk günlerde şarj hızlı gidecektir normal olarak zaten. E ben imei de attırmadım (yd) yapabilirim gibime geliyor. Bir de fotoları alır sıfırlarım telefonu tam olur.

Bende de YD kayıtsız S24U var daha yapmadım ama sorun olacağını sanmıyorum. Hatta şimdi yapayım bi nasıl olmuş bakalım

Dostlar 8.5 güncellemesi gelmiş. Tam yaparken geminiye sorayım dedim şimdi yapılır mı sorun var mı diye, Gemini de aşırı şarj tüketimi, anlamsız ısınmalar, bazı programlarda hata alma ve imei atılmış cihazlarda mobil kopma yaşanmış Haziran sonu gibi yap dedi. Bir yandan da yapasım var. Yapıp da memnun olmayan var mı? ilk günlerde şarj hızlı gidecektir normal olarak zaten. E ben imei de attırmadım (yd) yapabilirim gibime geliyor. Bir de fotoları alır sıfırlarım telefonu tam olur.
Hocam ben yaptım s24u ile 8 8.5 saatlik pil ömrüm şuan 10 saate sıçradı ve genel ui animasyonlar akıcılık olarak mükemmel şuan için sorun yok ilk gün ısınma pil sorunu olabilir sonra düzeliyor

Ekler

• Screenshot_20260522_174233_Device care.webp
    Screenshot_20260522_174233_Device care.webp
    111 KB · Hit: 15
Hocam ben yaptım s24u ile 8 8.5 saatlik pil ömrüm şuan 10 saate sıçradı ve genel ui animasyonlar akıcılık olarak mükemmel şuan için sorun yok ilk gün ısınma pil sorunu olabilir sonra düzeliyor
Eyvallah hocam hemen başlatıyorum.

Hocam bende yaptım genel olarak baya iyi şuan bir sorunda yok

bende s23ultra var yaptım herhangi bi sıkınıt görmedim

S24fe var yükledim pili biraz daha iyi gidiyor gibi optimize etmişler

dünden beri kullanıyorum pil çok iyileşti kesinlikle daha az ısınıyor animasyonlar daha akıcı vs kesinlikle yapılmalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,041
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren
Geri