Akıllı Saat Önerisi ( Hediye )

tariklox0

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
3000
Selamlar hayırlı günler pazar günü annemin doğum günü ve ona hediye olarak bir saat almak istiyorum. Bütçem çok yüksek deil ortalama 2-3bin zorlarsam bir tık üstü olabilir. Ayrıca kendisi android kullanıcısı

Selamlar hayırlı günler pazar günü annemin doğum günü ve ona hediye olarak bir saat almak istiyorum. Bütçem çok yüksek deil ortalama 2-3bin zorlarsam bir tık üstü olabilir. Ayrıca kendisi android kullanıcısı
Bütçene göre huawei watch gt serileri en mantıklı olanı.

huawei band alabilirisin 11 modelini kadınlar için ince kare yada yuvarlak saat takmayı sevmiyorsa

huawei band alabilirisin 11 modelini kadınlar için ince kare yada yuvarlak saat takmayı sevmiyorsa
teşekkürler hocam bileği çok ince değil bu yüzden yuvarlak saatler sırıtmıyor ayrıca band'lar benimde aklımda fakat yuvarlak saatleride az çok sevdiğini biliyorum bu yüzden o kısım içinde öneri bakıyorum

Geri