Elektro Gitar Önerisi

Teşekkürler Ibanez GRG121DX ve GRG121SP modelleri gözüme şarptı HH dizilimi var ama modu ile manyetik ikiye bölüp single manyetiği de kullanabiliyormuşuz sanırım sesin biraz kısıldığını söylüyorlar sadece bilmiyorum 10 k ya da blackstar idcore 10 alıp 23 24 bine işi kapatmak istiyorum yanıldığım konu daha iyi öneriniz varsa açığım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Keşke deneyebilsem hocam ama küçük yerde yaşadığım için deneme fırsatım yok kullanıcı deneyimlerine tavsiyelere güvenmek zorundayım şuan
Şimdiden hayırlı olsun hocam bir sorunuz olursa etiketleyebilirsiniz

Denemeyebilmekden daha çok kusurlu ürün gelmesi iadeyle vs satıcıyla papaz olmamak için demiştim çünkü bizzat kendim yaşadım durumu. Sıfır bana geldiği şekilde iade ettiğim gitarı (jelatinleri üstünde) satıcıya giderken kargoda hasar gördüğü için hala uğraşıyorum. Bu tarz konulardan dolayı geç olsun ama mağazadan almanı tercih ederim.
Kargo gelirken kargocuyu bekletip onun rızasıyla beraber veya onu çekmeden kargoyu teslim alırken video çekmeniz çok önemli elinizde kanıt olacağı için her türlü iade almak zorunda kalacaklardır

Şimdiden hayırlı olsun hocam bir sorunuz olursa etiketleyebilirsiniz

Kargo gelirken kargocuyu bekletip onun rızasıyla beraber veya onu çekmeden kargoyu teslim alırken video çekmeniz çok önemli elinizde kanıt olacağı için her türlü iade almak zorunda kalacaklardır
Bana gelirken temiz geldi ben iade ederken kutuladığımı video alsaydım iş çözülecekti fakat video almayı unuttuğum için haksız konumuna düştüm yapacak bir şey yok hayırlısı

Bana gelirken temiz geldi ben iade ederken kutuladığımı video alsaydım iş çözülecekti fakat video almayı unuttuğum için haksız konumuna düştüm yapacak bir şey yok hayırlısı
Hem alırken hem de iade ederken video çekmek lazım o zaman yazdım bunu bir kenara lazım olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,072
Üyeler
196,886
Son üye
shxck
Geri