Bende yıllardır A650GF olanı kullanıyorum çok memnunum, fanı da aşırı sessiz fakat bu yeni serilerde çok fazla CW var diyorlar o yüzden MSI a biraz temkinli yaklaşıyorum yoksa MSI kalite anlamında özellikle MPG serisi çok çok iyi.İki ay önceki indirimden, biraz aceleye getirsem de 5540a almıştım fazlasıyla memnunum. İçinden kablolar için ekstra çanta da çıkıyor. Ülkede OEM paketlere konulan, yazınca adı listede bile çıkmayan bazı PSU'lara göre bir sürü testi var. Benim bulunduğum yerde elektrik kesintisi mevzusu biraz sık yaşanıyor, o yüzden tercih ettim. Japon kapasitörler de cabası.
SPL's PSU TIER LIST
psutierlist.org
Alıntıyı görüntüle![]()
SPL's PSU Tier List
docs.google.com
Alıntıyı görüntüle
benim bildiğim mag serisi için geçerli cw mpg için değil ama olabilir tabiBende yıllardır A650GF olanı kullanıyorum çok memnunum, fanı da aşırı sessiz fakat bu yeni serilerde çok fazla CW var diyorlar o yüzden MSI a biraz temkinli yaklaşıyorum yoksa MSI kalite anlamında özellikle MPG serisi çok çok iyi.
Bu seri o seri değilBende yıllardır A650GF olanı kullanıyorum çok memnunum, fanı da aşırı sessiz fakat bu yeni serilerde çok fazla CW var diyorlar o yüzden MSI a biraz temkinli yaklaşıyorum yoksa MSI kalite anlamında özellikle MPG serisi çok çok iyi.
Zero fan modu açık. 7500X3D zaten 65W çekiyor, daha zorlamaya fırsat bulamadım. Bakınınca, G değil de GS olanlarda coil whine olmuş. Şimdilik ben denk gelmedim; ki olsa da duymam gibi, daha buzdolabının sesinden PC'nin fan sesini duymuyorumBende yıllardır A650GF olanı kullanıyorum çok memnunum, fanı da aşırı sessiz fakat bu yeni serilerde çok fazla CW var diyorlar o yüzden MSI a biraz temkinli yaklaşıyorum yoksa MSI kalite anlamında özellikle MPG serisi çok çok iyi.