Cihazın Wifi Bluetooth gibi özellikleri kaybolmasa keşke yapmayı çok istiyorum ama elimde kalır diye korkuyorumSnapdragon S4 için EDK2 var. Windows 10 Enterprise ya da Windows RT 8/8.1 kurabilirsin.
Hayır, cihazı brick vs etmiyor. Ayrıca Bluetooth vs. hem UEFI sürücüsü + ACPI ile hem de OS sürücüsü ile alakalı.Cihazın Wifi Bluetooth gibi özellikleri kaybolmasa keşke yapmayı çok istiyorum ama elimde kalır diye korkuyorum
kırmanın yoluda yok sanırım nette bulamadım 2018 de açma isteklerini kaldırmış huawei. O yüzden yine iş yaş eyw yinedeHayır, bootloader kilidi kırılmalı sadece. Yani, Windows kurabilirsin ona.
Cihazı şimdi spacedesk ile 2. monitör olarak kullanıyorum yeni monitör aldığım zaman bi bakıyım teşekkürlerHayır, cihazı brick vs etmiyor. Ayrıca Bluetooth vs. hem UEFI sürücüsü + ACPI ile hem de OS sürücüsü ile alakalı.
Tabii Poco X3 NFC'nin boot.img dosyasını bulabilirsek..Aynı şekilde, Poco X3 NFC, Redmi Note 9S, Redmi Note 9 Pro, Redmi Note 7, Redmi Note 8, Redmi Note 10 Pro vs kullananlar da (SM7125/SM7150'ye sahip cihazlar) kurabiliyor.
Windows kurulumuna kadar her şey burada:Tabii Poco X3 NFC'nin boot.img dosyasını bulabilirsek..