Çözüldü✓ Vanguard Yüzünden Valorant Silinmeli mi ?

bu yeni ban manuel atılıyor diye biliyorum yani yetkili izleyip atıyor ayrıca yanlış bir ban yemen imkansız çünkü bilgisayarına detay vermeyeceğim bir ek cihazı bağlaman gerekiyor biraz araştırsan ayıkırsın muhabbeti ki vanguard yıllardır kernel seviyesinde diye bütün siberciler konuşuyor kimse dinlemedi

CS2 Ve PUBG'de Hile açan çok var doğru hocam ama bu kadar yetkiye sahip olması bir hile engelleyici programın orası da ayrı bir şüpheli.
hileyi mumkun olan en aza indirmek icin tum bilgisayari kontrol edip riski dusurmek amaclanmis yani aslinda supheli bisey yok hilesiz oyun istiyorsan ya buna katlanicaksin yada oynamayacaksin benim riot oyunlariyla pek isim yok zaten bana hava hos

Eğer mahremiyet konusunda benim gibi takıntılı biriysen bilgisayarına bu denli erişebilen hiçbir yazılımla işin olmaz. Ben oynamamayı tercih ediyorum. Faceit AC gibi çalışmalıydı bana kalırsa. Vanguardı kapatmak için neden komple bilgisayarı kapat aç yapmamız gerekiyor? Ben bir uygulamaya neden bu yetkiyi vereyim? Gibi sorular benim açımdan önemli bu yüzden de hiçbir riot oyunuyla ilgilenmiyorum. Tercih meselesi.

Aslında şu vanguard meselesi olmasaydı Valo'da çok kişi oynardı maalesef bu yüzden ben bile silmeyi düşünüyorum.
Aslında korkmanıza gerek yok vanguard gelişi güzel ban atmıyor kendi dosyaları üzerinden entegre edilmiş yazılım sistemlerini tarıyor ve bunları yapabilmek için çok fazla yere erişmesi gerekiyor normalde oyun içinde çalışan olaylar (örn : rakibin yeri) ram de tutuluyor ve bazı hile yapan kişiler ram üzerinden veri çekiyor Vanguard bu durumları tespit edebiliyor. o yüzden normal oynayan bir kişi ban yemez
Başka bir durum olarakta korsan (crack) oyun oynamakta yakalanırsa büyük suç ciddi para cezaları var ama günümüzde herkes normal gibi oynuyor. Oyunda hile yapmakta bir cezaya tabi ve bunları kullanıcı sözleşmelerinde sunuyorlar ve iş artık tamamen kişisel tercihe giriyor yani hileci yakalanırsa dava etsede bir bardak soğuk su içebilir hem yasak olarak hile yapıyor hem sözleşme ihlali yapıyor.

kendi ütopyalarınızda uçup kaçıyorsunuz gibi geldi. simitci değilseniz korkmanıza gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,165
Üyeler
196,905
Son üye
Emrecolakk55
Geri