🔥İndirim Noctua Nh-D15 G2 İşlemci Soğutucu 8742 Tl 🔥 🔥

Bayadır takip ediyorum 10k nın altına ilk defa düştü (başka bir zaman düştüyse haberim yok). Bekleyeni yoktur ama varsa değerlendirebilir.

Lian li fanlar , curved ekranlı sıvı soğutucular alan insanlar noctua'yı görünce
bunları kım alıyor acaba

Kasaya ve montaj şekline göre değişir. Bendeki NF-14'ler mesela 800RPM'de biraz sesliyken 1200RPM'de sesli değil. Düz vidayla bağlı. Normalde silikon şeklinde montaj yöntemide var ama ben onu hiç kullanmadım.

Ben kasadaki fan sayısını arttırmaya karşıyım şahsen. Ne kadar az fan o kadar iyi. Pasif soğutma candır.
Sizin kasanızda kaç fan var şuan

Bu soğutucular normal kullanıcıya değil zaten. Threadripper, xeon gibi sunucu işlemcilerini soğutmak için kullanılıyor. Olayıda çok iyi soğutması değil. Çok sessiz çalışması da değil. Bunun ikisini aynı anda yapan bir sürü model var.

Bu markanın olayı prestiji. Bir fanın 10 yıl boyunca bozulmayacağını bilmek birçok şeyden daha değerli. O ikonik renkleri görünce bu fanın kaliteli olduğunu bilmek bir çok ekstradan daha değerli. Bu fanlar kadar sağlam, sessiz ve iyi soğutan bir sürü model vardır.

Fakat bi kere o prestiji kaptın mı sana para harcayacak binlerce kişi kapına gelir. Herkes bizim kadar derinlere bakmıyor. Bu marka güzel deyip geçiyorlar.

niye 800 rpm de sesli hocam tam tersi olması gerekmiyor mu? Montaj şekli derken anlayamadım normal vidayla bağlamıyor mu herkes
Titreşim yaptığındandır muhtemelen. Veyahut Türbülans'dan da olabilir.

Yok herkes vidayla bağlamıyor. Silikon titreşim kesici bağlantı türüde var.

1779537029395.webp

Benim kasada şuan şunlar var:

S12A ULN x3
S12A PWM x1
NF-A14 x2
NF-A12x25 x2
Ekran kartında da 2 tane NF-A12 var

Toplamda 8 tane yani(ekran kartıyla 10). ULN olanları çok ucuza almıştım. 4 tanesi 1000TL'ye gelmişti. PWM'i sonradan aldım.

Titreşim yaptığındandır muhtemelen. Veyahut Türbülans'dan da olabilir.

Yok herkes vidayla bağlamıyor. Silikon titreşim kesici bağlantı türüde var.

Alıntıyı görüntüle

Benim kasada şuan şunlar var:

S12A ULN x3
S12A PWM x1
NF-A14 x2
NF-A12x25 x2
Ekran kartında da 2 tane NF-A12 var

Toplamda 8 tane yani(ekran kartıyla 10). ULN olanları çok ucuza almıştım. 4 tanesi 1000TL'ye gelmişti. PWM'i sonradan aldım.
Valla benimde hayalim şu asus 5080 noctua var onu almak ama baya tuzlu. Bu silikon şeklinde vidaları nerden temin ediyorsunuz

Valla benimde hayalim şu asus 5080 noctua var onu almak ama baya tuzlu. Bu silikon şeklinde vidaları nerden temin ediyorsunuz
Ayrı satılıyor ama gerek yok. Fanın içinden çıkıyor direkt. Ayrı satılanlar dehşet pahalı sırf silikon için.

Onu diyorum zaten ses için 5-6 kat para ödeyeceğime fanları biraz yavaşlatırım ses benzer seviyeye düşer. Sıcaklık da 2 derece artsın hadi
2 dereceden fazla fark ediyor da, zaten bunu alan adamın işi ısı ve sesi aynı anda optimum değerde tutmak. Dragos bir fan var elimde nerden geldiğini hatırlamıyorum. Fan 3k devir çeviriyor elimde tutamıyorum o kadar güçlü ama sesli abi işte. Video vardı bulursam eklerim.

Bedava bence 2 tane alın biti yedek olur

4-5k olsa neyse de 10k da höh yani.

Geri