Lg Oled C6 48" Tv + Xboom Bounce Hoparlör 52498,99tl (Önsipariş)

Televizyonum yok ama dizi-film ve hikayeli oyun oynamalık salona nasıl olur acaba

48" ufak değil mi?

C5 48'' de bulunmayan Tandem panel var bunda daha yeni. C5 aldığıma pişman oldum. ☹️
Bence takmayın tayfun hocam. Reddit'teki Kullanıcı yorumlarında yıllardır kullanılan C2'lerin içinde hala ciddi bir burn in sorunu olmayan bir sürü yorum var.

Yeni iyidir ama eldeki daha iyidir 😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Televizyonum yok ama dizi-film ve hikayeli oyun oynamalık salona nasıl olur acaba
Mesafe ile alakalı hocam. Maksimum 2 metre uzaklığa kadar hem oyun hem sizi film için tatmin eder.

Ben c5 versiyonunu kullanıyorum tandem panel bile yok ama Oled monitörlere göre çok daha iyi. HDR deneyimi Oled tv de var parlaklık farkı fazla.

Hocam salonda yetmez orasi dogru ama oturma odasi icin cok buyuk televizyon hem cebe hemde goze xarar. Bi akrabamda var 65lik oturma odasinda, kanalin saatine bakacagim diye bi km gozumu oynatiyorum.
çok küçükse oda haklısın ama çoğu evde oturma odası kültürü kalmadı artık bu kadar geniş coğrafyada 75 80metrekare evlere hapis olduk :D saçma paralar birde :D

Ben c5 versiyonunu kullanıyorum tandem panel bile yok ama Oled monitörlere göre çok daha iyi. HDR deneyimi Oled tv de var parlaklık farkı fazla.
askerden dönünce bir çılgınlık yaparsın belki :D

Bence takmayın tayfun hocam. Reddit'teki Kullanıcı yorumlarında yıllardır kullanılan C2'lerin içinde hala ciddi bir burn in sorunu olmayan bir sürü yorum var.

Yeni iyidir ama eldeki daha iyidir 😂

Mesafe ile alakalı hocam. Maksimum 2 metre uzaklığa kadar hem oyun hem sizi film için tatmin eder.
Ben 60k falan olur sanıyordum bu fiyata + hoparlör çok iyi. Ben zaten soundbar 11-12k + 41.400 TL c5 tv ye verdim. Eğer 3 ay bunu bekleyip alsaydım hoparlör almama gerek kalmazdı.

3. ekran olarak 2. masaya koysam 1 metre izleme mesafesi var nasıl olur acaba

çok küçükse oda haklısın ama çoğu evde oturma odası kültürü kalmadı artık bu kadar geniş coğrafyada 75 80metrekare evlere hapis olduk :D saçma paralar birde :D

askerden dönünce bir çılgınlık yaparsın belki :D
Hocam 2 TV kullanıp napıcam eldekiyle gittiği kadar gider. Sonra o zamanının c5 olanına geçerim.

60k bandına 65” en az 120hz tv önerisi verebilir misiniz bilindik markalardan olursa sevinirim

60k bandına 65” en az 120hz tv önerisi verebilir misiniz bilindik markalardan olursa sevinirim
TCL C6K, Iffalcon 65U95A

İkisi de TCL üretimi, miniled VA 144hz. Paneller yüzde 99 aynı. Iffalcon alt marka, bu sene girdiler TR pazarına. Oled veya premium miniled kadar iyi olmaz ama iş görür. Giriş seviyesi miniled modeller.

Renk, ömür vs geçtim parlaklıkta sollamış resmen c5'i güncellemeler le c5 parlaklığı arttı ama c6 da aynı olacaktır. Bunlar ilk çıktığı zamana ait veriler.
12394.webp
12393.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,067
Üyeler
196,884
Son üye
WruzZ
Geri