❌İndirim Bitti! Mediamarkt 3 Al 2 Öde - Crucıal 1tb E100 M2 Ssd- Kişi Başı 3.912 Tl

ssh4

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
250
@Alpha45 ve @thepublicman şahidimdir, ben bu ürünü dün paylaşacaktım ama hızlı biter diye dün resimdeki gibi hemen aldım konu açma ile vakit kaybetmeyip.

1779576373379.webp

Ardından resimdeki gibi hata geldi, konu açmak için tekrar almayı denediğimde. Adamlar gitmiş bu ürünü kampanyada diye 2 tane ekletiyor ama 3.yü ekletince bilerek stok yok hatası verdirtiyor. Ne hikmetse aynı ürünü 2şer 2şer alınca sorun yok toplamda 4 adet alabiliyorsun :D 3 tane almaya gelince bilerek böyle bir fix atmışlar.

1779576435722.webp

@Alpha45 ve @thepublicman şahidimdir, ben bu ürünü dün paylaşacaktım ama hızlı biter diye dün resimdeki gibi hemen aldım konu açma ile vakit kaybetmeyip.

Alıntıyı görüntüle

Ardından resimdeki gibi hata geldi, konu açmak için tekrar almayı denediğimde. Adamlar gitmiş bu ürünü kampanyada diye 2 tane ekletiyor ama 3.yü ekletince bilerek stok yok hatası verdirtiyor. Ne hikmetse aynı ürünü 2şer 2şer alınca sorun yok toplamda 4 adet alabiliyorsun :D 3 tane almaya gelince bilerek böyle bir fix atmışlar.

Alıntıyı görüntüle
evet öyle oluyor almayacağım için denememiştim benim hatam :( sağolun hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

₺ 5.869,TL Olarak gözükuyor
3 tane eklenince bahsettiğim fiyata düşecekti ama hata varmış

Kişi başı 3.912 TL'e geliyor.

Alıntıyı görüntüle

Tüm ürünler için link:
yahu abi deterjanmı bu koskoca şirketin yaptgı kampanyaya bak bana 1 tane lazım :D

Kulaklık alcam diye bakamadım kaçırdık yine

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
niye paylaşmadın be kral çekerdik fixlenmeden

2 ssd yanınada aynı ücretlere benzer 5 bin civarı başka bir ürün(3 al 2 öde ürünlerden) ekleyin.3 üründen ikisinin parası alınıyor.yani 3 üründen 1 tanesi ücretsiz geliyor sepette.

Geri