Chitragupta
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 411
Ürün amazon depo ürünü. Çoğu kredi kartına peşin fiyatına 3 taksit var. 6 taksit için de vade farkı çok yok.
Geçen sıfırı 4kydı?!
Ürün amazon depo ürünü. Çoğu kredi kartına peşin fiyatına 3 taksit var. 6 taksit için de vade farkı çok yok.
son 6 ay en dip fiyat 4.460 görmüş karıştırıyor olabilirsinGeçen sıfırı 4kydı?!
Ben 240mm olanı görmüşüm 4kya pardon.son 6 ay en dip fiyat 4.460 görmüş karıştırıyor olabilirsin
Ocypus sigma l36 hepsinden iyi bence
Olur mu hiç, diğeri 700 lira daha ucuz
Daha uzun ve daha sesli fanları ocypusun radyatör boyutunu hacim olarak hesaplarsan 1280cmküp ocypus 1252cm3 lian li yapar çok küçük bir fark var lian li pompası kendini ispatlamış asetek pompa her ne kadar manyetik ekranını sevsemde ocypusun 280mm sığabilen 360mm sığmayan kasada seçenek olmaz performans olarakta 1 2 derece oynar aralarında hangisi öne geçer yorum yapamıycam ama 1 2 derece farktan lian li çok daha sessiz olacaktırOcypus sigma l36 hepsinden iyi bence
Diğeri depo ürünü 1.5 inch lcdOlur mu hiç, diğeri 700 lira daha ucuz![]()
geçen bende depoda 3800 gördüm diye hatırlıyorum sıfırına baktım 4k idi ama farklı bir model olabilirGeçen sıfırı 4kydı?!
240mm olanıgeçen bende depoda 3800 gördüm diye hatırlıyorum sıfırına baktım 4k idi ama farklı bir model olabilir
Doğru gördün bir haftadan bu yana sepetimdeydi ve fiyatı 4.460₺ idi. Dün veya evelki gün 6.499 a yükseldi. Daha düşer mi diye beklerken yükseldiBen 240mm olanı görmüşüm 4kya pardon.