TsuchinagaHiyori
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 524
iyi akşamlar hocalarım. uzun süredir windows kullanıyorum ve açıkçası bazı şeyler boğmaya başladı. Windowsdan biraz uzaklaşmak istiyorumda denilebilir. Windowsun servisleri yüzünden oluşan Ramlere ve işlemciye yüktende kurtulmak istiyorum. Bilgisayarımı genel anlamıyla oyun için, yeri geldiğindede ufak işlerimi halletmek için kullanıyorum. Linux sistemi geçmek istiyorum ama bazı oyunlar linuxda çalışmıyordu. ondan dolayı bana verebileceğiniz öneriler varmıdır?
Bir yerlerde Windowsun servislerini vs. silipde sade olarak yüklediğini görmüştüm. o tarz bir şeyde önerir misiniz??
Linux önerecekler için. linuxun alışması zor olduğunu biliyorum ondan kaynaklı problem yok. bir problem çıksa bile kendim araştırarak çözmeye severim, ama başlangıç için az problem çıkartacak bir işletim sistemi olursa daha mutlu olurum.
Bir yerlerde Windowsun servislerini vs. silipde sade olarak yüklediğini görmüştüm. o tarz bir şeyde önerir misiniz??
Linux önerecekler için. linuxun alışması zor olduğunu biliyorum ondan kaynaklı problem yok. bir problem çıksa bile kendim araştırarak çözmeye severim, ama başlangıç için az problem çıkartacak bir işletim sistemi olursa daha mutlu olurum.