Bu fiyata alınır mı? kesinlikle alınır. Ben ihtiyacım olmamasına rağmen deneyimlemek için alacağım. MCU nRF52840, entegre iskelet sistemi yok, ağırlık dağılımı dengeli gözüküyor ama bakacağız. Yazılım muhtemelen hantaldır.
3393 sensör gözüküyor, 3399 varyantı sanırım 3395 değil. Yani arada bir yerde. DAV3 hyperspeed içinde buna benzer bir sensör kullanılmıştı (bazı özelliklerini kırparak) onuda kullanmıştım belirgin hataları vardı bunada bakacağız.
Clickleri DAV4 pro kullandıktan sonra muhtemelen tatmin etmeyecektir zaten yeni iskelet sistemine geçen üst seviye mouseları kullanan kimseyi tatmin edeceğini düşünmüyorum.
2000hz hikaye ama 1000 hz'de 2.4ghz bağlantıyla kararlı çalışmıyormuş mouse onada bakacağız. Batarya konusuda sıkıntılı diyorlar corsair iyice meraklandırdı naptınız siz acaba
Yani muhtemelen sorunlu, problemleri olan fakat kağıt üzerinde iyi gözüken bir mouse ile karşı karşıyayız ama alıp denemek için çok güzel fiyat yapmışlar. Çıkış fiyatı olan 150 dolar bu mouse için ne kadar absürt ise şuanki yaklaşık 30 dolarlık fiyatıda bir o kadar absürt kaçtı bana.