Corsair M75 Air Siyah Kablosuz Mouse 1299 Lira / Rgb Liler 1499-1599 Lira

Pazartesi den beri 2.4 ghz de kullanıyorum ilk defa bugün oyundayken bağlantısı koptu usb çıkardım taktım düzelmedi yani bağlanmadı sonra kabloyu taktım oyuna öyle devam ettim. Oyun bittikten sonra tekrar kalibrasyon yaptım sorun düzeldi. Oyunun orta yerin de kopması büyük sıkıntı.
muhtemelen jarjı bitmiştir kral sen kabloya takınca dolmuştur

Mouse 2000 destekliyor görünüyor ama kutudan çıkan usb aparat max 1000 e çıkabiliyor. Herhalde ekstra dongle almak gerek:(
Kabloda denedim fark göremedim arayüzü bir türlü anlayamadım 1000 yazıyor ama 2000 asla çıkmıyor ama oyun oynarken sıkıntı yok gayet iyi denedim mouse test ettim belki atladığım bir yer vardır onu bilemem

Bu fiyata alınır mı? kesinlikle alınır. Ben ihtiyacım olmamasına rağmen deneyimlemek için alacağım. MCU nRF52840, entegre iskelet sistemi yok, ağırlık dağılımı dengeli gözüküyor ama bakacağız. Yazılım muhtemelen hantaldır.

3393 sensör gözüküyor, 3399 varyantı sanırım 3395 değil. Yani arada bir yerde. DAV3 hyperspeed içinde buna benzer bir sensör kullanılmıştı (bazı özelliklerini kırparak) onuda kullanmıştım belirgin hataları vardı bunada bakacağız.

Clickleri DAV4 pro kullandıktan sonra muhtemelen tatmin etmeyecektir zaten yeni iskelet sistemine geçen üst seviye mouseları kullanan kimseyi tatmin edeceğini düşünmüyorum.

2000hz hikaye ama 1000 hz'de 2.4ghz bağlantıyla kararlı çalışmıyormuş mouse onada bakacağız. Batarya konusuda sıkıntılı diyorlar corsair iyice meraklandırdı naptınız siz acaba

Yani muhtemelen sorunlu, problemleri olan fakat kağıt üzerinde iyi gözüken bir mouse ile karşı karşıyayız ama alıp denemek için çok güzel fiyat yapmışlar. Çıkış fiyatı olan 150 dolar bu mouse için ne kadar absürt ise şuanki yaklaşık 30 dolarlık fiyatıda bir o kadar absürt kaçtı bana.

Mouse elime geçti. Mousenin kötülüğünü şöyle özetleyim; ağırlık dağılımını o kadar kötü yapmışlar ki mouse kalkmıyor. Kaldırırken 80-90gr civarı bir mouse gibi hissettiriyor ve hareket ettirirken kabloluymuş gibi hissiyat veriyor.

Malzeme kalitesi epey dandik tıkırtı sesi var, kaplaması mat ama onunda kalitesiz olduğu belli. ayrıca post ve pre traveli evlere şenlik. Dongle çıkmıyor içinden buda büyük eksi olmuş.

34 saat pil ömrü diyor 2.4ghz modunda. Ben bunu 100 saat sanıyordum ama bluetooth modunda 100 saatmiş 2.4ghz modunda 34 saat max kullanabiliyorsunuz buda demek oluyor ki neredeyse günde 1 kez şarj gerektiriyor.

Ayrıca sensör 3395 varyantı değil 3399 varyantı bunuda net olarak hissettiriyor. 3395, 3399'un geliştirilmiş, enerji verimliliği arttırılmış bir sensör. Uzun zamandır böyle dandik mouse kullanmıyordum o yüzden mi bana garip geldi bilmiyorum ama bu mouse olmamış arkadaşlar.

Ha bir de alt tarafına tek bir tuş koymuşlar hangi moda geçtiği Allah'a emanet ne olduğu belli değil. Scroll tekerleği ne oyun nede gündelik kullanıma uygun. Ya Allah aşkına silikon bir scroll tekerleği koymakta mı akıllarına gelmemiş plastik dümdüz scroll yapmışlar. Ben kaldırıp kenara koyucam muhtemelen standart bir bluetooth gibi kullanırım mouseyi laptop, tablet, televizyon vs. için.

Benimde elime dün ulaştı. Kablolu kullanımda 1000 Hz olarak çalıştı. Şarjdan sonra kablosuz kullandığımda direk 2000 Hz olarak gösteriyor.
Dongle tarafına geçtiğimde kablolu olarak 1000 Hz çalıştığı yazıyor.

Batarya süresi wireless modunda max 105 saat bluetooth modunda 210 saat gösteriyor. ( RGB kapalı )

1779786718998.webp

1779786867204.webp

Geri