3500 Tl Kulaklık Önerisi

BeratCann

80+
Reaksiyon skoru
20
Dostlar aklımda Cloud 3 ve Fifine H9 kulaklıkları var. Önceliğim rahat ve ses düzeyi yeterli olsun. Çünkü modelleme vs. yaparken kulaklık saatlerce kafamda duruyor. Ve FPS oyunları da oynuyorum.
Eğer daha iyi seçenekler varsa ''KABLOSUZ'' için bütçemi arttırabilirim. İyi forumlar.

Valla bende tam kulaklık için konu açıcaktım benide aydınlatmış olucak bu konu umarım dönüşler olur

Dostlar aklımda Cloud 3 ve Fifine H9 kulaklıkları var. Önceliğim rahat ve ses düzeyi yeterli olsun. Çünkü modelleme vs. yaparken kulaklık saatlerce kafamda duruyor. Ve FPS oyunları da oynuyorum.
Eğer daha iyi seçenekler varsa ''KABLOSUZ'' için bütçemi arttırabilirim. İyi forumlar.
3.500 den daha ucuz usb dongle sayesinde kablosuz baglantı kurulanilen aynı zamanda kabloluda kullanabilirsin jbl quantum 360 wireless
Gayet iyi benimde kullandıgım bir kulaklık

Bu bütçede en iyisi seçenek Mchose x9 gibi duruyor.

Geri