❌İndirim Bitti! Nzxt H7 Flow Beyaz 3869tl

Mujka

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,439
Her yerde incehesap satıyor benzer fiyatlara
Tüm zamanların en düşük fiyatında
3 fanla geliyor almayı düşünen varsa haberi olsun
Ön tarafa 420mm, üst tarafa 360mm radyatör destekliyor

Son düzenleme:
Her yerde incehesap satıyor benzer fiyatlara
Tüm zamanların en düşük fiyatında
2 fanla geliyor almayı düşünen varsa haberi olsun
Geçen haftalarda 3.6 daha öncesinde de gaming gecesinde baya indirime girmişti. Takip ettiğim bir kalsaydı oradan hatırlıyorum.

420 mm radyator sığan nadir kasalardan. Ben yedek kasama bundan aldım. 420 sıvı soğutmalar zor satıldığı için bazen bedava fiyattan veriliyo o yüzden böyle bisey alip değerlendirmek güzel oluyo

Ekler

• 1000123658.webp
    1000123658.webp
    862.6 KB · Hit: 261
Siyahı indirime girmiyo diye beni ch780 le tanıştırdı bu kasa. Daha iyi oldu daha güzel oldu 😁
Deep cool ara modelleri var muazam kalite mühendislik morphues gibi ama hiç bir değeri yok çünkü inceleme yok.
Test değerleri gelse listede yer verirlerdi ama amborgo yüzünden çoğu ülkeye ulaşmıyor bile.
Siyahın beyazını ve çeşitlerini kullandım harika kasa.
1000508022.webp

Deep cool ara modelleri var muazam kalite mühendislik morphues gibi ama hiç bir değeri yok çünkü inceleme yok.
Test değerleri gelse listede yer verirlerdi ama amborgo yüzünden çoğu ülkeye ulaşmıyor bile.
Siyahın beyazını ve çeşitlerini kullandım harika kasa.
Alıntıyı görüntüle
stok olsa çok güzel kasa, deepcool'un bazı ürünleri underrated gerçekten

3 fanı vat 3 pinli ve kalitesiz. Aldığıma ğişman değilim çünkü kasam yerde ama estetik değil dolu haliyle kaldırırken belin ağrıyor

3 fanı vat 3 pinli ve kalitesiz. Aldığıma ğişman değilim çünkü kasam yerde ama estetik değil dolu haliyle kaldırırken belin ağrıyor
Kasanın boş hali 10kg o kötü biraz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,997
Üyeler
196,869
Son üye
utcny
Geri