kırkaltı46
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
- Bütçe
- 4200
sorum başlıkta bf1 valorant oynuyorum 4200 tl ye kadar iyi maus bakıyorum uzun yıllar bozulmadan beni götürecek tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler
atk a9 air alabilirsin kullanıyorum memnunumsorum başlıkta bf1 valorant oynuyorum 4200 tl ye kadar iyi maus bakıyorum uzun yıllar bozulmadan beni götürecek tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler
Hocam selam, bütçen gayet güzel, Valorant ve BF1 gibi oyunlar oynuyorsan seni uzun yıllar çift tıklama derdiyle uğraştırmayacak bir şey lazım. Eski mouselardaki mekanik switchler zamanla cortluyor biliyorsun, o yüzden kesinlikle optik switch kullanan modellere yönelmelisin.sorum başlıkta bf1 valorant oynuyorum 4200 tl ye kadar iyi maus bakıyorum uzun yıllar bozulmadan beni götürecek tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler
bütçe ne kadar?Bende bakıyorum ama oyun için kablolu da olur yeter ki iyi olsun
TEŞEKKÜR EDERİMHocam selam, bütçen gayet güzel, Valorant ve BF1 gibi oyunlar oynuyorsan seni uzun yıllar çift tıklama derdiyle uğraştırmayacak bir şey lazım. Eski mouselardaki mekanik switchler zamanla cortluyor biliyorsun, o yüzden kesinlikle optik switch kullanan modellere yönelmelisin.
Şu an piyasada o fiyat bandında ATK Blazing Sky X1 Ultra var, Wraith satıyor. Elemanlar resmen Razer Viper V3 Pro klonu yapmışlar. Sensörü falan en güncel PixArt 3950, gecikme süresi falan yok denecek kadar az. Malzeme kalitesi falan da bayağı sağlam, seni çok rahat uzun yıllar götürür.
Eğer elin büyükse ve sağ el ergonomisi istiyorsan Razer DeathAdder V3 HyperSpeed modeline de bakabilirsin. Onun içindeki Gen-3 optik switchler de asla çift tıklama hatası yapmaz. Ama tutuşun pençe şeklindeyse ATK X1 ya da Endgame Gear OP1WE çok daha iyi oturur eline.
teşekkür ederimZenith pro kullanıyorum bir yıldır tercih listene ekleyebilirsin şarji aktif kullanımda Bluetooth üzerinde ortalama altı gün wireless dört k Hz de üç dört gün gidiyor gayet memnunum