Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

Herkes ala ala bitirmiş bir şey kalmamış
İlk gün her ürün stokluydu şöyle söyleyeyim cloud 3 kablolu 1500 TL 15 stok logitech mx 3s 10 stok msi 2k 180 hz 5k vs vs
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Depo işine ilk günden dahil olamadım ama yine de iyi yararlandım. Böyle hissediyorum:

Alıntıyı görüntüle
en büyük riske girip en iyi ürünü kazandın bence en iyisini yaptın

• Beğen
Reaksiyonlar: Aydi
İlk gün her ürün stokluydu şöyle söyleyeyim cloud 3 kablolu 1500 TL 15 stok logitech mx 3s 10 stok msi 2k 180 hz 5k vs vs

Hyperx x cloud core alabildik sadece

9 liralık vites çok iyiydi. Bir de sim-racer manyağı arkadaş var ona lazımdı. Direkt 1/3 fiyatına verdim. Çocuk bana teşekkür ediyordu sürekli, faturayı paylaşınca nasıl dolandırdın Amazon'u dedi.

monitör aldım klavye aldım mouse aldım kulaklık aldım
m4 mininin ödeme ekranına bile geldim taksitle uğraşmasam alırdım ama 1 tane ip17 ya da pronun ödeme ekranına dahil gelmedim hep bitti uyarısı aldım
Hocam ben ip17yi botsuz alabilmiştim, o da sabah 06:30da stoğa girdiği için şansıma denk geldi yoksa dediğiniz gibi imkansız saniyesinde çekiyolar 😂

Bugün 2 ürün iade ettim. Kargoya verince parayı hemen iade ettiler. Demek ki millet ekran kartlarının içini böyle değiştiriyor.

bu iphonelar anca birden fazla stok girerse çekilir galiba.f ile başlayan tg kanalındaki mesajları dinleyen köle bile yetişemiyor aga.Bu işin orijinine inmek lazım.

Ekler

• foto_no_exif.webp
    foto_no_exif.webp
    86.9 KB · Hit: 129
Monitör bakan arkadaşlar için; Gigabyte M27UP modelinden stokta 2 tane görünüyor. Geçenlerde ben bu monitörden 2 tane geri göndermiştim, tahminimce onlar olabilir. Eğer onlarsa bilgi vereyim:

Birinde ekranın ortasına yakın bölgede sıkışmış piksel vardı. Siyah renkteyken yeşil gözüküyordu. Diğerinde ise 2 silik, 1 tane de bayağı belirgin ölü piksel vardı. Bir tanesi sol üstteydi, diğer ikisi sağ altta yan yanaydı.

İkinci anlattığım kullanım açısından daha uygundu ama o kadar para vermişken sorunsuz olsun istedim. 3. denememde de ekranın orta bölgesine yakın, çok silik bir ölü piksel çıktı. Çok rahatsız etmiyordu o yüzden 3.siparişimi kullanıyorum yani pes ettim 4.le uğraşmadım.

Anladığım kadarıyla bu modelde panel şansı oldukça düşük. 3 kere sipariş verdim, 3’ünde de kusur vardı. Zaten 2 tanesini iade ettim. Onun dışında monitör gerçekten müthiş, yine de tavsiye ederim.

Monitör bakan arkadaşlar için; Gigabyte M27UP modelinden stokta 2 tane görünüyor. Geçenlerde ben bu monitörden 2 tane geri göndermiştim, tahminimce onlar olabilir. Eğer onlarsa bilgi vereyim:

Birinde ekranın ortasına yakın bölgede sıkışmış piksel vardı. Siyah renkteyken yeşil gözüküyordu. Diğerinde ise 2 silik, 1 tane de bayağı belirgin ölü piksel vardı. Bir tanesi sol üstteydi, diğer ikisi sağ altta yan yanaydı.

İkinci anlattığım kullanım açısından daha uygundu ama o kadar para vermişken sorunsuz olsun istedim. 3. denememde de ekranın orta bölgesine yakın, çok silik bir ölü piksel çıktı. Çok rahatsız etmiyordu o yüzden 3.siparişimi kullanıyorum yani pes ettim 4.le uğraşmadım.

Anladığım kadarıyla bu modelde panel şansı oldukça düşük. 3 kere sipariş verdim, 3’ünde de kusur vardı. Zaten 2 tanesini iade ettim. Onun dışında monitör gerçekten müthiş, yine de tavsiye ederim.
Bilgilendirme için sağol hocam ben onu sepete attim öyle bekliyordum kararsız kalmıştım depoya geliyorsa ölü piksek falan vardır diye,

MSI 27" MAG 275UPD E14, bu ürünü almıştım 14300'e bir sıkıntısı yok ama üstüne ayri bir güç tuşu bile koymamışlar denk gelirse iade edip daha iyi bir şey alıyım diyordum.

Bilgilendirme için sağol hocam ben onu sepete attim öyle bekliyordum kararsız kalmıştım depoya geliyorsa ölü piksek falan vardır diye,

MSI 27" MAG 275UPD E14, bu ürünü almıştım 14300'e bir sıkıntısı yok ama üstüne ayri bir güç tuşu bile koymamışlar denk gelirse iade edip daha iyi bir şey alıyım diyordum.

Öncelikle rica ederim. Ben bu monitörü çok fazla araştırdım hem 4K, hem 2K, hem de 1080p/320Hz kullanılabilmesinden dolayı Gigabyte M27UP modelini tercih ettim. Donanım Arşivi’nin inceleme videosunun altında da bu monitörle ilgili oldukça detaylı bir yorumum var ama konuyu fazla dağıtmamak için buraya yazmıyorum.

Şu an 15.200 TL’ye satılıyor ve dediğim gibi bunların benim iade gönderdiğim monitörler olduğunu düşünüyorum. Eskiden Amazon’da çalıştım, işleyişe hakimim. İade tarihlerimle tekrar satışa çıkış zamanları da birbirini tutuyor.

Almayı düşünen varsa bence 2500 TL fazla verip sıfır ürün alsın, yine Amazon Türkiye üzerinden benim yaptığım gibi gerekirse iade edip yenisini sipariş edersiniz ya da değişime yollarsınız. En temizini gelene kadar uğraşmak daha mantıklı. Belki ilk seferde sorunsuz gelir, tamamen şans işi biliyorsunuzdur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,954
Üyeler
196,862
Son üye
mercedesmandalina
Geri