Oyun İçin 5070 Ti veya 9070xt Taksitli Hazır Sistem Önerisi

cekekli

80+
Reaksiyon skoru
12
Bütçe
80000
Merhaba, bir süredir bakıyorum ama hala alamadım taksitli oyun için hazır bir sistem bakıyorum. Tek tek toplamak istemiyorum hazır bir sistem alacağım. 5070 Ti ve 9070XT modelleri olabilir genel olarak yeni çıkan AAA oyunlar ve CS2 Valorant oynayacağım. Önerilerinize açığım, İtopya Hepsiburada N11 Trendyol gibi sitelerden taksitli olursa daha iyi olur. Bütçe olarak bir kısıtım yok ancak taksitli olup F/P oranı iyi olsa yeterli.

Incehesapta paraf var hocam sadece, diğer kartlara vade farkı alıyor maalesef.
işlemciyi 7800x3d bide sıvı soğutma seçerek bu kasayı alabilirsin. bu cpu gpu ikilisi için sanırım en uygun bu şekilde oluyor tek sıkıntısı 3 taksit var sadece.

Son düzenleme:
Ekran kartı stoğu bitmiş gözüküyor
Hocam bunu bulabildim baya baktım aynı şekil kasayı msi mag veya nzxt seçebilirsin. Ramleri Kingstonın 6000mhz cl30 olan versiyonunu seçebilirsin. Biraz özelliklerine göre pahalı gelebilir ama başka bulamadım hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bunu bulabildim baya baktım aynı şekil kasayı msi mag veya nzxt seçebilirsin. Ramleri Kingstonın 6000mhz cl30 olan versiyonunu seçebilirsin. Biraz özelliklerine göre pahalı gelebilir ama başka bulamadım hocam.
He bide anakartı b650m-r yap hocam

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

He bide anakartı b650m-r yap hocam
aman hocam çok pahalı aynı sistemi 60k ya sattılar 1-2 hafta boyunca kampanya beklesin alacak arkadaş sakın alma bunu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,067
Üyeler
196,884
Son üye
WruzZ
Geri