bütçen ,ekran kartın ne, hangi tarz oyunlar oynarsın hepsi güvercinle gelecek sanırımArkadaşlar Oled monitör almak istiyorum hangi modeli almalıyım kararsız kaldım birde Oled yanmasına karşı hangi marka kaç yıl garanti veriyor nereden öğrenebilirim
Knk bende almayı düşünüyorum da Bu aoczdf varya 20k ya itopyada o mu daha iyidir yoksa dediğin Gigabyte GO27Q24 mi?Kanka Oled almanı tavsiye etmem video işleriyle uğraşmıyosan veya renkle çok işin yoksa oled alma 15 20 küsür oluyolar ama illa oled alcam diyosan
1. Gigabyte GO27Q24 QD-OLED (27 İnç - 2K - 240Hz)
2. Samsung Odyssey OLED G6 (LS27DG612SUXUF) (27 İnç - 2K - 240Hz)
- Fiyatı: ~23.999 TL
- Özellikleri: Şu an Türkiye piyasasındaki en ucuz sıfır OLED monitör konumunda. Samsung'un yeni nesil QD-OLED panelini kullanıyor. 240Hz hızı ve 0.03ms tepki süresi var. Renk kalitesi ve siyah derinliği bütçesindeki diğer tüm monitörleri ezer geçer.
3. MSI MAG 273QP QD-OLED (26.5 İnç - 2K - 240Hz)
- Fiyatı: ~25.099 TL
- Özellikleri: Kendini kanıtlamış, en çok satan giriş seviyesi OLED modelidir. Hem kasası ve ayağı çok kaliteli hem de mat ekranı sayesinde odadaki ışık yansımalarını çok iyi engelliyor. AMD FreeSync Premium Pro desteği de var.
- Fiyatı: ~24.442 TL
- Özellikleri: Eğer en başta konuştuğumuz o 3 yıl yanma garantisi kafasını rahat ettirecekse, MSI'ın en uygun fiyatlı OLED modeli budur. OLED Care 2.0 koruma yazılımı var ve MSI güvencesiyle geliyor.
Kanka Oled almanı tavsiye etmem video işleriyle uğraşmıyosan veya renkle çok işin yoksa oled alma 15 20 küsür oluyolar ama illa oled alcam diyosan
1. Gigabyte GO27Q24 QD-OLED (27 İnç - 2K - 240Hz)
2. Samsung Odyssey OLED G6 (LS27DG612SUXUF) (27 İnç - 2K - 240Hz)
- Fiyatı: ~23.999 TL
- Özellikleri: Şu an Türkiye piyasasındaki en ucuz sıfır OLED monitör konumunda. Samsung'un yeni nesil QD-OLED panelini kullanıyor. 240Hz hızı ve 0.03ms tepki süresi var. Renk kalitesi ve siyah derinliği bütçesindeki diğer tüm monitörleri ezer geçer.
3. MSI MAG 273QP QD-OLED (26.5 İnç - 2K - 240Hz)
- Fiyatı: ~25.099 TL
- Özellikleri: Kendini kanıtlamış, en çok satan giriş seviyesi OLED modelidir. Hem kasası ve ayağı çok kaliteli hem de mat ekranı sayesinde odadaki ışık yansımalarını çok iyi engelliyor. AMD FreeSync Premium Pro desteği de var.
- Fiyatı: ~24.442 TL
- Özellikleri: Eğer en başta konuştuğumuz o 3 yıl yanma garantisi kafasını rahat ettirecekse, MSI'ın en uygun fiyatlı OLED modeli budur. OLED Care 2.0 koruma yazılımı var ve MSI güvencesiyle geliyor.
@Tayfunns imdatqd oled almanı önermem. woled alabilirsin bende 2 ay oldu alalı çok memnunum.
Hangi woled varqd oled almanı önermem. woled alabilirsin bende 2 ay oldu alalı çok memnunum.
Arkadaşlar Oled monitör almak istiyorum hangi modeli almalıyım kararsız kaldım birde Oled yanmasına karşı hangi marka kaç yıl garanti veriyor nereden öğrenebilirim
Asusun monitörlerinde panel garantisi varmı acaba
Evet bende woled gen 2 olano varAsusun monitörlerinde panel garantisi varmı acaba
Linkini atma şansınız varmı acabaEvet bende woled gen 2 olano var
3 yıl oled yanığı garantili