200.000 TL'ye RTX 5080 ile Render ve Oyun Sistemi Tavsiyesi

kayapater

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
200000
İlk başta belirteyim ayrı ayrı farklı yerlerden parçaları toplama işine girişmek istemiyorum. Ankara İtopya'dan veya web sitelerinden tüm parçalarıyla temin edebileceğim bir sistem arıyorum. Hem oyun hem de render işleri için uzun yıllar götürecek bir sistem kurmak istiyorum. Önemli bir kriterim var o da tüm parçaların beyaz olması. Öneri vereceklere şimdiden teşekkür ederim.

Farklı yerlerden toplayarak daha iyi sistem toplarız. İtopya gibi yerler her parçaya en az %30-40 falan ekstra para koyuyor. Gereksiz masraf.

İlk başta belirteyim ayrı ayrı farklı yerlerden parçaları toplama işine girişmek istemiyorum. Ankara İtopya'dan veya web sitelerinden tüm parçalarıyla temin edebileceğim bir sistem arıyorum. Hem oyun hem de render işleri için uzun yıllar götürecek bir sistem kurmak istiyorum. Önemli bir kriterim var o da tüm parçaların beyaz olması. Öneri vereceklere şimdiden teşekkür ederim.
OEM paketlerde bütün parçaları beyaz bulmak zor. Bulursun fakat onlar da gereksiz pahalıya satılıyor. kendin toplasan daha uyguna gelebilir.

en uygun parçaları kendin topla öyle kur itopya falan kazık yersin

en uygun parçaları kendin topla öyle kur itopya falan kazık yersin
bu arkadaşa çok katılıyorum ama öylesine topladım al diye demiyorum hatta almayı düşünme bile ama ne alabileceğini görmek için bakabilirsin https://www.itopya.com/KendinTopla?...100_1-28062_1-22777_1-30491_1-26929_1-32510_1
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca render alıcam demişsin yani neye ihtiyacın var, intel işlemciler çoklu çekirdek olarak yeni nesillerde daha iyi mesela. aklında en ufak bir şey de olması lazım ya da kaç gb ram lazım gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,165
Üyeler
196,905
Son üye
Emrecolakk55
Geri