❌İndirim Bitti! Connectgame Gamepad İndirimleri

vader 4 pronun fiyatı iyi geldi. yurt dışından almısım gibi düşünüp alınabilir belki hani gerisi yok :D

Ben EasySMX D10 ve Dareu EK75 RT almıştım. Hatta şu an o klavye ile yazarken, arkada Forza'yı gamepad ile oynuyorum. Site konusunda yorumlara katılıyorum, alacağınız ürüne güveniyorsanız alın. Maalesef Wraith, KlasseGear vb. rakip olmaya pek uğraşmıyorlar. Yanlışım yoksa üst firmaları müzik ürünü satıyor, bak bu firmayı da tanıyoruz diye ürün getiriyorlar biraz.

Bunu şimdi gördüm çökün bence bayağı iyi bu. Kasası sert bir plastik, böyle porselen tarzı bir yapısı var nasıl anlatayım bilemedim. Havit KB904L, Gamepower manyetik veya Howl75 göre sessiz kalıyor. Yanlışım yoksa bu üçü benzer kasa kullanıyor. Bunun kasası dediğim gibi böyle bastırınca ses çıkartan bir plastik değil. Kireç taşına da benziyor öyle diyeyim.

Tuş hissiyatı da güzel. Tek yaşadığım yay sesi sorunu ve içeride bir tane plastik kırılmıştı, ama o bir sorun yaratmadı. Bir de kablosu benzer ürünlere göre biraz dandik bence.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

adamlar kapıda ödemeli kargo yolluyorlarmış, şunu duyanın bile almaması lazım.
Bu olayı ilk alışverişimi yaparken de duymuştum. İki siparişte de sorun yaşamadım. Gerçi birini kuponlar ile HB'den aldım. Klavyeyi direkt siteden ₺2500 almıştım. Sonradan ₺2000 oldu şu an ₺1500 satıyorlar. Stok eritiyorlar tamamen.

Bence oradaki yazı hatalı, ödetmiyorlar yani. Kargo ücreti varsa da yine ödemede alınıyor. Siteyi dediğim gibi hiç geliştirmiyorlar, tamamen özensiz. Bunların harici bir müzik sitesi var ama hangi site hatırlamıyorum. Veya HB, Amazon vb. de sattıkları müzik ürünleri biraz pahalı ve o işe odaklı olduğundan, o tarafta sorun yaşatmıyorlar büyük ihtimalle.

• Beğen
Reaksiyonlar: frqn
Ürünü aliexpress den almış gibi düşünün. Tek sıkıntı aliexpress temu da 90 güne kadar garanti oluyor.

Şikayetvardaki bazı şikayetlerde THH iade kararı verdiği halde ödenmemesini geçtim o da yetmezmiş gibi icraya rağmen ödeme yapmadıklarını söylüyor. Fazla kumar.
Halihazırda almış olanlar için söyledim yoksa böyle firmalardan ürün falan alınmaz.

Ürünü aliexpress den almış gibi düşünün. Tek sıkıntı aliexpress temu da 90 güne kadar garanti oluyor.
Ya bu konuda Amazon hariç ürünün arkasında duran görmedim. Sorun devletin bu yasaları kolaylaştırmaması. Atıyorum EU bir iş yapacak, şunu şunu sağla diyor ekliyorlar. Ne denetleyen ne bunların kuralları modern çağa uyuyor mu bakan yok. O yüzden Amazon marka değerime zarar gelmesin diye ürünün arkasında duruyor. Yani ürün alırken çoğunlukla Amazon tercih etme sebebim de bu.

Biz de paran ve vaktin yoksa, hakkını aramak imkansız. Hatta çoğu zaman tanıdık lazım. Kötü bir ülkeyiz tarafınız ne olursa olsun bu böyle maalesef.

Halihazırda almış olanlar için söyledim yoksa böyle firmalardan ürün falan alınmaz.
Ben aldım bir şey olmadı. Hep alıyorum bir şeyde olmuyor. Sıkıntı olursa sulh yoluna gideriz no problem.

En az 10-15 siparişim olmuştur, hiçbir üründe sorun yaşamadım şu ana kadar.

Ya bu konuda Amazon hariç ürünün arkasında duran görmedim. Sorun devletin bu yasaları kolaylaştırmaması. Atıyorum EU bir iş yapacak, şunu şunu sağla diyor ekliyorlar. Ne denetleyen ne bunların kuralları modern çağa uyuyor mu bakan yok. O yüzden Amazon marka değerime zarar gelmesin diye ürünün arkasında duruyor. Yani ürün alırken çoğunlukla Amazon tercih etme sebebim de bu.
Amazon bile ufak tefek bozmaya başladı ben bazı şikayetler görüyorum. Tabi bunlar müşterinin suistimal çabaları da olabilir bilmiyorum.
Bu Wraith veya ConnectGame gibi firmaların garantisinin problemli olmasının (yanlarına kar kalması harici) bir sebebi de ağır gümrük şartları. Ürünün garanti için markaya gitmesi gerekiyor ama ürünü ülkeden çıkarıp geri sokmak gereksiz maliyetli ve zor. Haklı olarak kimse yanaşmıyor.
Biz de paran ve vaktin yoksa, hakkını aramak imkansız. Hatta çoğu zaman tanıdık lazım. Kötü bir ülkeyiz tarafınız ne olursa olsun bu böyle maalesef.
Bazen keşke nüfuzlu tanıdıklarım olsaydı diye hayıflanıyorum. O da kanunsuz iş yapmak için değil kanunsuz iş yapanı cezalandırmak için. Mağdur olmamak mümkün değil ülkede. Allah sonumuzu hayır etsin ne diyelim.

Direwolf 3 almak mantıklı mı yoksa Thunderobot G30S TE mi mantıklı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,858
Üyeler
196,832
Son üye
vision404
Geri