Bu olayı ilk alışverişimi yaparken de duymuştum. İki siparişte de sorun yaşamadım. Gerçi birini kuponlar ile HB'den aldım. Klavyeyi direkt siteden ₺2500 almıştım. Sonradan ₺2000 oldu şu an ₺1500 satıyorlar. Stok eritiyorlar tamamen.adamlar kapıda ödemeli kargo yolluyorlarmış, şunu duyanın bile almaması lazım.
Halihazırda almış olanlar için söyledim yoksa böyle firmalardan ürün falan alınmaz.Şikayetvardaki bazı şikayetlerde THH iade kararı verdiği halde ödenmemesini geçtim o da yetmezmiş gibi icraya rağmen ödeme yapmadıklarını söylüyor. Fazla kumar.
Ya bu konuda Amazon hariç ürünün arkasında duran görmedim. Sorun devletin bu yasaları kolaylaştırmaması. Atıyorum EU bir iş yapacak, şunu şunu sağla diyor ekliyorlar. Ne denetleyen ne bunların kuralları modern çağa uyuyor mu bakan yok. O yüzden Amazon marka değerime zarar gelmesin diye ürünün arkasında duruyor. Yani ürün alırken çoğunlukla Amazon tercih etme sebebim de bu.Ürünü aliexpress den almış gibi düşünün. Tek sıkıntı aliexpress temu da 90 güne kadar garanti oluyor.
Ben aldım bir şey olmadı. Hep alıyorum bir şeyde olmuyor. Sıkıntı olursa sulh yoluna gideriz no problem.Halihazırda almış olanlar için söyledim yoksa böyle firmalardan ürün falan alınmaz.
X5 tutuşu güzel değil ben de shooter 3 kadar ele rahat oturan bulamadimeasysmx 5 patlattık, sonumuz hayrolsun, shapesi x5 kadar güzel olan ilgimi çeken model yok şansımızı denedik artık
Evet bende de aynısı vardı scroll tuşu bozulduEG xm1r almistim haklisiniz kampanyali urunlerde karsi odemeli gonderiyorlar allaha sukur bozulmadi
Amazon bile ufak tefek bozmaya başladı ben bazı şikayetler görüyorum. Tabi bunlar müşterinin suistimal çabaları da olabilir bilmiyorum.Ya bu konuda Amazon hariç ürünün arkasında duran görmedim. Sorun devletin bu yasaları kolaylaştırmaması. Atıyorum EU bir iş yapacak, şunu şunu sağla diyor ekliyorlar. Ne denetleyen ne bunların kuralları modern çağa uyuyor mu bakan yok. O yüzden Amazon marka değerime zarar gelmesin diye ürünün arkasında duruyor. Yani ürün alırken çoğunlukla Amazon tercih etme sebebim de bu.
Bazen keşke nüfuzlu tanıdıklarım olsaydı diye hayıflanıyorum. O da kanunsuz iş yapmak için değil kanunsuz iş yapanı cezalandırmak için. Mağdur olmamak mümkün değil ülkede. Allah sonumuzu hayır etsin ne diyelim.Biz de paran ve vaktin yoksa, hakkını aramak imkansız. Hatta çoğu zaman tanıdık lazım. Kötü bir ülkeyiz tarafınız ne olursa olsun bu böyle maalesef.