Vader 4 pronun fiyatı cezbettide bu ne alaka şimdi onu anlamadımadamlar kapıda ödemeli kargo yolluyorlarmış, şunu duyanın bile almaması lazım.
100 lirayı arayan firma mı olur. kargo parasını bile müşteriye kitleyen bir firma bana pek prof gelmedi.Vader 4 pronun fiyatı cezbettide bu ne alaka şimdi onu anlamadım![]()
cok ilginc annemin instagramda takip ettiği hazır yaprak sarma-kabak vb satan insanlar bile prof olmus yurtiçi kargo ile anlasmalı kargo yolluyolar vallahi100 lirayı arayan firma mı olur. kargo parasını bile müşteriye kitleyen bir firma bana pek prof gelmedi.
kargo parası alsan bile önden alırsın, kapıda sana ücret çıkarmazlar.cok ilginc annemin instagramda takip ettiği hazır yaprak sarma-kabak vb satan insanlar bile prof olmus yurtiçi kargo ile anlasmalı kargo yolluyolar vallahi
şu an kontrol ettim ama kargo ücretsiz yazıyor. hiçbir yerde de kapıda kargo ödenir yazmıyor. Nereden aldınız bu bilgiyi?adamlar kapıda ödemeli kargo yolluyorlarmış, şunu duyanın bile almaması lazım.
konunun ilk mesajına bakın.şu an kontrol ettim ama kargo ücretsiz yazıyor. hiçbir yerde de kapıda kargo ödenir yazmıyor. Nereden aldınız bu bilgiyi?
Alıntıyı görüntüle
Oha fiyatı çok uygun değil mi? Geçen seneki indirimde falan yanlış hatırlamıyorsam 2000'den satılmıştı.şu an kontrol ettim ama kargo ücretsiz yazıyor. hiçbir yerde de kapıda kargo ödenir yazmıyor. Nereden aldınız bu bilgiyi?
Alıntıyı görüntüle
Yasal olarak 2 yıl garanti sunmak zorundalar. THH başvursaydınız kazanırdınız. Böyle çakal firmalara hakkınızı yedirmeyin.Zaten ürünlerin çoğunu yurtdışından getiriyorlardı o yüzden garanti sunamıyorlar. Şuanda da değiştiğini zannetmiyorum sistemin.