❌İndirim Bitti! Connectgame Gamepad İndirimleri

bastias

80+
Reaksiyon skoru
94
Site satın alırken güvenilir fakat satış sonrası problemli. Ben alışveriş yapmadım fakat bir sürü şikayet var. Yine de şansına güvenenler için fiyatlar baya bi uygun.

Cr: https://www.technopat.net/sosyal/konu/connectgame-easysmx-gamepad-indirimleri.4112097/
https://www.technopat.net/sosyal/konu/connectgame-gamepad-indirimleri.4111844/

Bu siteden mouse almıştım hiç bir sorun olmadan geldi fakat kargo parasını ekstradan kapıda ödedim 100TL gibi bir şeydi 2024'de.
1.5 yıl kullandıktan sonra fare bozuldu ve hiç bir şekilde garanti servisi gibi bir olayları yok asla geri dönüş yapmıyorlar ve kutu içeriğinden garanti belgesi çıkmıyor. Bunları göz önüne alarak bir şeyler almanızı tavsiye ederim.

Bu siteden mouse almıştım hiç bir sorun olmadan geldi fakat kargo parasını ekstradan kapıda ödedim 100TL gibi bir şeydi 2024'de.
1.5 yıl kullandıktan sonra fare bozuldu ve hiç bir şekilde garanti servisi gibi bir olayları yok asla geri dönüş yapmıyorlar ve kutu içeriğinden garanti belgesi çıkmıyor.
o nasıl bi saçmalık :D kaçak telefon gibi

Yıllar önce direwolf 2 almıştım burdan hala taş gibi çalışıyor. Hafif kullanışlı ve efektif bir kol. Bu fiyata direwolf 3 bedava gibi bir şey. Vader 4 Pro yurtdışından alıp kullanmıştım üzerine çok gamepad geldi geçti ama asla onun kadar güzel gamepad kullanmadım. Riske atmak isterseniz Vader 4 Pro gamepadlerin kralı gibi bir şey agalar.

Direwolf 3 mü secuzi mi

Yıllar önce direwolf 2 almıştım burdan hala taş gibi çalışıyor. Hafif kullanışlı ve efektif bir kol. Bu fiyata direwolf 3 bedava gibi bir şey. Vader 4 Pro yurtdışından alıp kullanmıştım üzerine çok gamepad geldi geçti ama asla onun kadar güzel gamepad kullanmadım. Riske atmak isterseniz Vader 4 Pro gamepadlerin kralı gibi bir şey agalar.
Banada stick direnci ayarlanabilir bir şey lazım Adaptive trigger var mı peki bu modelde hocam?

Switch uyumlu yazanlar hub üzerinden mi yoksa direkt bt üzerinden mi bağlanıyor.

Banada stick direnci ayarlanabilir bir şey lazım Adaptive trigger var mı peki bu modelde hocam?
Triggerlarda titreşim motoru var da adaptive trigger gibi çalışmıyor sanırım. Dualsense alıcam mecbur.

Ben çok ürün aldım, ürünler sorunsuz ulaştı uzun süreler kullandım ancak garanti kapsamında iyi olmadığı herkesin ağzında. Easysmx markasının distribütörü olduğu için o markada garantide kolaylık sağlıyor diyenler duymuştum. Bu arada dareu manyetik switch klavyenin fiyatı beleşten biraz pahalı, ihtiyacı olan varsa çöksün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,058
Üyeler
196,882
Son üye
RedEye
Geri