Çözüldü✓ Dolandırıldım Galiba

beyler sahibinden benzeri bi siteden laptop almak istedim adamlar piyasası 130k civarı olan laptopu 65e koymuştu ben de inanıp 2 parça halinde 30k 35k attım açıklama yazmayın dediler sonra site bir anda kapandı canlı destek yok oldu siteye girilmiyo bu siteye ulaşılamıyor diyo iban isim dekont her şey elimde aynı olayı yaşayan var mı ne yapmam lazım bankaya iade talebi açtırdım karşı bankayı arayıp bilgi versem mi çünkü banka müşteriye kalmış bişey dedi sadece karşı dolandırıcı kabul etmez yüksek ihtimalle iadeyi
domaine bakmazsanız böyle olur, klon site vakası sanırım. Geçmiş olsun.

Ah be hocam. Bir şey gerçek olmayacak kadar güzelse o gerçek olmadığı içindir. Geçmiş olsun bu insanlar hesaptan hesaba aktarıyorlar parayı kendi hesaplarını kullanamıyorlar parayı almanız çok zor ama siz yinede şikayet edin yakalanır belki ************* insanlar.

sağolun hocam inşallah bayram bayram keyfim kaçtı ya
kaçar tabi bir öğrenemedi bizim millet bedava peynirin fare kapanında olduğunu adam o parayı yer bir haltta alamazsın kendi istediğinle atmışsın diyecekler böyle 3 5 kişiyi daha dolandırırlar zaten ibanlar çalıntı yada başına gelecekleri bilmeyen kişilerden 300 500 tl ye kiralıyorlar daha doğrusu hesap açtırıp kullanıyorlar yani o işi yapanı bulman çok zor.

sağolun hocam inşallah bayram bayram keyfim kaçtı ya
1779855340917.webp

aynı terane linke basmadan belli oluyor bunlar keşke dikkat etseydin bana haftalar önce biri denemişti bide parayı atmadıktan sonra sabotajla tehdit ediyor telegram botlarından numaranı gösteriyor sözde suistimal botlarında ahdjkads bilmiyorum artık ne halt yapıyorsa :kekw: Benimki siteyi hazırlması uzun sürdü ondan kudurdu

zorlama yok bişey yok sonuçlanması en az 2 yıl sürer..

İnsanın basireti bağlanıyor işte bazen. Geçmiş olsun. Umarım yardımcı olabilir polis ama onlarda aynı bu forumdaki gibi bulamazsın mevzularına giriyorlar. 2 sene önce apartmanın önünde bağlı bisikletimi kameraya bakarak çaldı kekonun biri. Polise gittik görüntüyle. Çoktan gitmiştir bulamazsınız onu dedi. Polis böyle derse hırsız ne yapsın.

açıklama yazmayın nedemek ya olm saf olunmaz bukadar. açıklama yazmanın hiçbir zararı olmaz satıcıya dolandırıcı değilse.

Sanırım Param Güvende Komisyonu Fazla Çıkmasın Diye Direkt EFT Geçti .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Domain'e Nasıl Bakıyorduk La Zaten :)

Atta Herkes Faydalansın .
Bakın arkadaşlar bu domaindir :kekw:

1779856473526.webp

Hesap yurt dışındaysa bizim hukukumuz orada geçmez.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Herkese iyi bayramlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
Adam sana numara verdiyse bazı yollardan adamın adresini bulup 2-3 kişi gidip farklı yollarla parayı geri vermeye teşvik edebilirsin (yasal tavsiye değildir)

Uluslarası hukuk geçerli kardeşim , elinde yeterli kanıt varsa isterse bm başkanı olsun karşındaki
Uluslar arası hukuku devletler arası ilişkiler için geçer. Türk savcısı yurt dışı için tutuklama kararı çıkaramaz. Türk polisi Güney Kıbrıs Rum kesiminde tutuklama yapamaz. Yunanistan'da da yapamaz.

Geri