Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
www.n11.com
www.n11.com
Dolar baya yükselişte ama hocam onada dikkatgereksiz sıfırı da bu paralara düşüyor almayın
Valla hocam öyle diye diye fiyatlar her ay uctu gidiyor adam akıllı ındıırm yapmıyorlar genelde 5060 5070 lerde oluyor üstünde yokSıfırı da bu fiyat olsa pahalı derdim. Bir de teşhirmiş.
Geçen haftalarda Amazon.com.tr sıfır OCsiz modeli 51 bin TL ye sattı.Ürün teşhir ürünü almak isteyen ona göre davransın.Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Doğrudur fiyatlar uçuyor valla yerinde durmuyor malesefGeçen haftalarda Amazon.com.tr sıfır OCsiz modeli 51 bin TL ye sattı.
N11 Neden sıkıntı hocamTeşhir +N11+ normal fiyat= aşırı pahalı ve gereksiz risk
Müşteri yanlısı bir platform değil çünkü hocam ondan dolayı sıkıntı.N11 Neden sıkıntı hocam
Kardeş boş yapma 750 dolara varsa 100 dolarda sana harçlık verim bul bana.Sıfırı 750 dolar mrsp si olan 2. El kart 50.000 tl ye sıcak fırsat bölümüne konusu açılıyor, fıkra bu kadar.
2. Elde 40 50 arası bir ton 2. El 5070 ti var boş yapma.Kardeş boş yapma 750 dolara varsa 100 dolarda sana harçlık verim bul bana.