Yardım Cs2 İnternet Kafede Daha Akıcı ?

yucexzzers

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
433
Selamlar arkadaşlar bayramınız kutlu olsun
Cs2 internet kafede daha akıcı kafedeki pc ryzen 5 5600, 4060ti 8gb monitör asus 310hz
Benim evdeki bilgisayarım ise ryzen 5 5700x3d 4060ti 8gb monitör lenovo 320hz
Ayarları fotoğraf çektim aynı şekilde yaptım oyun içi ve nvidia denetim masasını ama yok o akıcılığı bulamıyorum instadaki postlar gibi akıcı oynanıyor ve stabil şekilde 5600 400 fps alıyor ben 5700x3d ile sapıtmalar yaşıyorum
Çift monitörüm var acaba onu çıkarsam fark olur mu nasıl o şekil akıcı oynayabilirim yardım ederseniz çok sevinirim birileri input lag filan demiş ama o işleri bilmiyorum

Cs2 internet kafede daha akıcı kafedeki pc ryzen 5 5600, 4060ti 8gb monitör asus 310hz
Ayarları fotoğraf çektim aynı şekilde yaptım oyun içi ve nvidia denetim masasını ama yok o akıcılığı bulamıyorum instadaki postlar gibi akıcı oynanıyor ve stabil şekilde 5600 400 fps alıyor ben 5700x3d ile sapıtmalar yaşıyorum
Çift monitörüm var acaba onu çıkarsam fark olur mu nasıl o şekil akıcı oynayabilirim yardım ederseniz çok sevinirim birileri input lag filan demiş ama o işleri bilmiyorum
bu konuda bir abiye yardımcı oldum ilk sayfadan son sayfaya kadar dediğim her şeyi kontrol et

geçen bende internet kafede 1050 li i5 9400 lü sistemde valoda 250 civari fps aldım şaşırdım aga nasıl yapıyolar bunu bu adamlar xd

geçen bende internet kafede 1050 li i5 9400 lü sistemde valoda 250 civari fps aldım şaşırdım aga nasıl yapıyolar bunu bu adamlar xd
Valla değişik hocam max fps 400 ve 5600lü sistem stabil 400 alıyor nutkum tutuldu, ben de 320nin altıns düşmüyorum ama hiç o kadar akıcı değil

Çift monitörüm var acaba onu çıkarsam fark olur mu nasıl o şekil akıcı oynayabilirim yardım ederseniz çok sevinirim birileri input lag filan demiş ama o işleri bilmiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül hocam nasıl yapıyorlar bunu cocacola nın formolü gibi biz çözmedik xd

bu konuda bir abiye yardımcı oldum ilk sayfadan son sayfaya kadar dediğim her şeyi kontrol et
Hocam demiş ki biri mouseu 1000hz kullan bende rampage voyager smx-r27 var ve 125hz yazıyor bundan dolayı olabilir mi sizce ?

Ekler

• 35866.webp
    35866.webp
    499.7 KB · Hit: 15
Hocam demiş ki biri mouseu 1000hz kullan bende rampage voyager smx-r27 var ve 125hz yazıyor bundan dolayı olabilir mi sizce ?
7-8 ms gecikme yapar hissiyat olarak çok etkiliyor
diğer yazdıklarıma da bak en sona kadar başka sıkıntılı bir durum varsa söyle

7-8 ms gecikme yapar hissiyat olarak çok etkiliyor
diğer yazdıklarıma da bak en sona kadar başka sıkıntılı bir durum varsa söyle
Evet hocam böyle yazıyor dediğiniz gibi ama o konuda psu filan da etkileyebilir demişsiniz o kadar ayrıntıya giremem sanırım ama mouse en belirli etken değil mi ?
Bir de mouse portunu kasanın arkasından öndeki mavi usb çıkışına taktım çok fark etmedi

Ekler

• 35867.webp
    35867.webp
    638.3 KB · Hit: 12
Evet hocam böyle yazıyor dediğiniz gibi ama o konuda psu filan da etkileyebilir demişsiniz o kadar ayrıntıya giremem sanırım ama mouse en belirli etken değil mi ?
Bir de mouse portunu kasanın arkasından öndeki mavi usb çıkışına taktım çok fark etmedi
psu markanı biliyor musun? ayrıca yanlış bilmiyorsam şu an kullandığın mouse baya kötü yani cs gibi fps oyunlarında hem rahat olmazsın hem performansı çok kötü. en azından ucuz da olsa 1000hz mouse kullansan iyi olur.

psu markanı biliyor musun? ayrıca yanlış bilmiyorsam şu an kullandığın mouse baya kötü yani cs gibi fps oyunlarında hem rahat olmazsın hem performansı çok kötü. en azından ucuz da olsa 1000hz mouse kullansan iyi olur.
Sharkoon shp v2 650w 80plus
Hocam evet mouseum kaç yıllık ama ona alıştığım için bırakamadım sonra claws crossfire v1 aldım alışamadım geri rampage döndüm ama özelliklerine baktığımda 1000hz vardı şu an onu kullanıyorum evet daha akıcı ama yine de net kafedeki gibi değil 330-350fps alıyorum 5700x3d ile anakart usb slotuna taktım kasanın üstündeki mavi usb slotları farkettirir mi sizce oraya mı takayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,843
Üyeler
197,066
Son üye
LJVRT41
Geri