PurpleLemon
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Yeni Sistem Toplamak istiyorum sadece oyun odalı değil 9700x daha mantıklı geliyor sizce hangisi daha mantıklı
9700x net.Yeni Sistem Toplamak istiyorum sadece oyun odalı değil 9700x daha mantıklı geliyor sizce hangisi daha mantıklı
baktığımda oyun açısından çok fazla fark yok gibiBu konu on bininci kere açılıyor sanırım. 9700X al hocam sadece oyun odaklı değilse.
ya en f/p olan 2.elde 7600x bunlar parası olan adamlara iyibaktığımda oyun açısından çok fazla fark yok gibi
E zaten hocam arada dağlar kadar fark olsa fiyatı da dağlar kadar farklı olurdu. 3d v-cache seven oyunlarda fark olur biraz o kadar. İnsanlar sanıyor ki 9700x'te oyun oynanmaz. Yok öyle bi şey. Varıpta e-sporcu mu olacaksın? Olacaksan 9800x3d alırsın zaten direkt. Bu kadar kasmaya gerek yok. Bu konuda çok iddialı olan 7800x3d'siyle cs2'de karşıma gelsin. Ben 7500F ile tabiri caizse köpek gibi oynuyorum valla.baktığımda oyun açısından çok fazla fark yok gibi
Odak oyunsa 7800X3D al, odak büyük oranda işse zaten o bütçede AMD alma U7 270K Plus yakala indirimde.Yeni Sistem Toplamak istiyorum sadece oyun odalı değil 9700x daha mantıklı geliyor sizce hangisi daha mantıklı