GGbaba
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,396
Bir sürü markayı ithal ediyorlar benimde beklentim o yönde valla hemde fiyatlar düşerŞunların muadillerini amazon kendi getirip satsa da şu kurnaz esnaflar bitse...
Bir sürü markayı ithal ediyorlar benimde beklentim o yönde valla hemde fiyatlar düşerŞunların muadillerini amazon kendi getirip satsa da şu kurnaz esnaflar bitse...
Bir sürü markayı ithal ediyorlar benimde beklentim o yönde valla hemde fiyatlar düşer
Yurt dışı fiyatlarına göre yüksek hocam ciddi farklar var amazon böyle distribütör olmayan ürünlerde bazen ithalat yapıyor keşke yapsa bu gamepadleri diye söyledikSizi bilmem ben chu 2 alacaktım ve en ucuz buradaydı.
Yurt dışı fiyatlarına göre yüksek hocam ciddi farklar var amazon böyle distribütör olmayan ürünlerde bazen ithalat yapıyor keşke yapsa bu gamepadleri diye söyledik
Eğer 1900e aldıysanız 120 lira için amazondan almayı tercih ederdim hocam satış sonrası için iyi günlerde kullanın alınmış alınmıştırAmazonu bende seviyorum ama amazonda daha pahalıydı.
Katılıyorum, adamlar zaten başkalarının ürünlerini satıyor yani hizmet sağlıyolar milletde ürünler iyi diye wraithi övüyor. Adamların yapması gereken müşteri memnuniyeti ve destek olmasına rağmen iki konudada sınıfta kalan tok satıcı bir firma.![]()
wraith falan umrumda değil alacaksanız mouse burdan alın klavye burdan alın daha mantıklı en azından iade konusunda sıkıntı çıkarmıyorlar ihtiyacınız olan ekipmanlara bakabilirsiniz
Katılıyorum, adamlar zaten başkalarının ürünlerini satıyor yani hizmet sağlıyolar milletde ürünler iyi diye wraithi övüyor. Adamların yapması gereken müşteri memnuniyeti ve destek olmasına rağmen iki konudada sınıfta kalan tok satıcı bir firma.
Valla iade konusunda sıkıntı hiç bir zaman yaşamadım meyer ulugames gibi sitelerde hemen yardımcı oluyorlar wraithi anlamiyorum neden böyle bişey yapıyorlar inşallah wraithin ürünlerini en yakın zamanda meyer gibi sitelerde kendi sitelerine eklerMeyer, ulugames, gaming.gen gibi firmalar artacak ki bu wraith'in vermediği hizmeti kimse satın almak zorunda kalmasın. 100 üründe 2 ürün iade ederim, etmem ben. Ama bir firma müşteri haklarını hiçe sayan bir uygulama içindeyse tercihte etmem.
Ben Wraith'i CİMER'lemekten yanayım. Belli bir sayıda şikayetle belki adam edilirler. Edilmezse de tanıdıkları varmış der komple boykot eder geçeriz.Acaba Amazon'a topluca bildirim yapsak işe yarar mi? Bir ürün listesi oluşturup, mouse, gamepad, iem ve kafa üstü kulaklik max 10-15 ürün...
Kampanya duzenlesek ve bütün forum üyeleri mail atsa, Amazon ilgilenir bence...
Mesela IEM icin tangzu waner sg 2 ve kefine klean getirse baya satar. Zaten en çok tavsiye edilen ve ortalama bütçeye hitap eden bu ikisi forumda genelde. (Ben aylardir wraith dışında yok veya cok pahali diye almıyorum.)
Diğer alanlarda da benzer 1-2 ürünü getirip satsa zaten bu kurnazlar kanuna uymaya baslar ya da kaybolur gider.
Bir ton vardir zaten hakem heyeti dosyaları. O ise yarasa o dosyalarin kabarikligindan sonra yarardi.Ben Wraith'i CİMER'lemekten yanayım. Belli bir sayıda şikayetle belki adam edilirler. Edilmezse de tanıdıkları varmış der komple boykot eder geçeriz.
Denemek lazım hakem heyeti lokal biraz.Bir ton vardir zaten hakem heyeti dosyaları. O ise yarasa o dosyalarin kabarikligindan sonra yarardi.
Öyle bir ülke olmaktan çıkalı çok oldu.
Amazonun getirip satması işimizi çözer.
Bir de bile bile bunlardan alışveriş yapan kitle var. Onlar opulmekten zevk alıyor. O zevki ellerinden almayalim.