3000 TL Altı Gamepad Önerisi

Erdem1254

80+
Reaksiyon skoru
45
Çoğunlukla FIFA arada da ETS 2, Dirt Rally 2.0 tarzı oyunlar oynuyorum. Hayati bir fark yoksa daha ucuz modeller de önerebilirsiniz.

Çoğunlukla FIFA arada da ETS 2, Dirt Rally 2.0 tarzı oyunlar oynuyorum. Hayati bir fark yoksa daha ucuz modeller de önerebilirsiniz.

Hocam bu daha iyi değil mi?

Hocam bu daha iyi değil mi?
İlk defa gördüm, kağıt üzerinde daha iyi fakat markayı ve ürünü ilk kez gördüm. Malzeme kalitesi nasıl, drift sorunu, kronik bir problemi var mı bilmiyorum. Benim attığım ürünleri deneyimlediğim için gönderdim.

İlk defa gördüm, kağıt üzerinde daha iyi fakat markayı ve ürünü ilk kez gördüm. Malzeme kalitesi nasıl, drift sorunu, kronik bir problemi var mı bilmiyorum. Benim attığım ürünleri deneyimlediğim için gönderdim.
Pxn' i direksiyon setlerinden biliyorum ancak gamepad' ini ilk defa gördüm. Diğer forumlarda hep bu önerildi.

Pxn' i direksiyon setlerinden biliyorum ancak gamepad' ini ilk defa gördüm. Diğer forumlarda hep bu önerildi.
Doğrudur hocam, benim önerdiğim ürünler ektedir sormak istediğiniz tüm soruları cevaplayabilirim. Siz araştırmanızı yapın.

Fiyatına göre FP gamepad incelemeni tavsiye ederim.

Fiyatına göre FP gamepad incelemeni tavsiye ederim.

Pxn de kupon kullanabildiğim için hemen hemen aynı fiyata geliyorlar. Hangisi daha iyi ise onu alayım. Sizce hangisi daha iyi?

Pxn de kupon kullanabildiğim için hemen hemen aynı fiyata geliyorlar. Hangisi daha iyi ise onu alayım. Sizce hangisi daha iyi?
8k olayı marketing zaten ve ucuz plastik hissi veren bir kontrollermiş. Hiç kullanmadım ama reviewlar hiç iyi değil? Diğer ürüne kefilim.

8k olayı marketing zaten ve ucuz plastik hissi veren bir kontrollermiş. Hiç kullanmadım ama reviewlar hiç iyi değil? Diğer ürüne kefilim.

Hocam malzeme kalitesine birinci sınıfın bir altı dememiş mi?

Hocam malzeme kalitesine birinci sınıfın bir altı dememiş mi?
Şu bölüm midemi bulandırmaya yetti açıkçası. Ayrıca 8K saçmalığı gamepadlere de gelmiş şaşmamak lazım.

Ekran görüntüsü 2026-05-28 173530.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,067
Üyeler
196,884
Son üye
WruzZ
Geri