🔥İndirim Gıgabyte X870e Aorus Pro Ice 14.999 TL Son 5 Ayın En Düşük Fiyatı 🔥 🔥

montech hangi kasası bu. alt psu görüne kadar her şey iyiydi :) soğutucu da sanırım gigabyte veya ocypus mu ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

eagle da alt modelleri var gigabyte ne deniyor bilmiyorum ama daha düşük kalite de olanlar
Eli yüzü düzgün modeller Eagle serilerinden başlıyor diye öyle yazdım. Yoksa düz gaming serisi , s2h , ds3h gibi garip modeller de var.

anakart bence güzel neden kötüledinizki fiyatıda indirimli. Bende bu fiyattan ROG B850 almıştım fazları hemen hemen eşit renk desen beyaz kasa dizen için çok kıyak örnegin asusun max x870 i var beyaz ama faz olarak çok geride buna tak baba 10950 cıkınca çalıştırsın

Kurdum hocam ilk bios update yaptım herhangi bir sorun yaşamadım iyi anakart
Hayrını gör aga, bende lian li lancool 217 düz siyah versiyonunu almayı düşünüyorum da bir türlü 7000'den aşağı düşmedi fiyatı, pes edip indirim beklemeden alacağım muhtemelen. 217lerin airflow performansı süper diyorlar öyle mi gerçekten.

Hayrını gör aga, bende lian li lancool 217 düz siyah versiyonunu almayı düşünüyorum da bir türlü 7000'den aşağı düşmedi fiyatı, pes edip indirim beklemeden alacağım muhtemelen. 217lerin airflow performansı süper diyorlar öyle mi gerçekten.
Hem mesh 17cm fanlar var önde hemde alttan hava alabiliyor baya iyi

KAMPANYALI SON 5 ADET !
Normalde bu anakart 17.500-19.000 TL arası gidip geliyor diye biliyorum. 15'e düşmüş. Beyaz üst segment anakart arayan arkadaşlar kaçırmasın çok iyi fırsat bence.

Faz: 2x8+2+2 80a SPS
Ses Kodeği: ALC1220
SSD: 3 Gen 5 - 1 Gen 4
USB Girişleri: 9 Type A - 2 Type C
Wifi 7 - Hata kodu gösterme gibi eklentileri de mevcut. Kısaca baya üst segment bir anakart. Dediğim gibi beyaz anakart arayan varsa kaçırmasın.

LİNK:
Çok iyi fiyat bence. Elite serisi kullaniyorum. Vrm 55A bendeki. Bunda 80A var ve Vrm ler daha da serin çalışır. Ben de bu fiyatlardan almıştım.
Amd nin en güncel yongasina sahip, teknik ozellikleri Çok iyi, hem beyaz( ram soketine kadar) 15 k civarı cok iyi.

Bu anakartta m2 slota SSD takildi mi USB4 portlari kapatmak ya da ssd/ubs4 yari yariya hiz ayari yapmak gerekmiyor sanirim, bu yonden avantajli olmus (Edge Ti da bu sorun var). Ama ses yongasi daha eski olan ALC 1220, hissedilir fark yaratir mi bilmem, kullanilan ekipmana gore degisir sanirim. Ethenet hiz destegine girmiyorum cunku 2.5gbps hiz bile saglanan altyapilari kullanmiyoruz, aksi durumda Edge Ti daha avantajli olurdu.

Yalniz ram uyumlulugunu daha garantiye almak icin ureticilerin model sayfasinda ram modelinizi aratin.

Gigabyte'a gecmis tecrubeme dayanarak ve genel olarak yazilim konusunda pek guvenmiyorum acikcas, simdi mobolari degismistir tabi uzun sure oldu Gigabyte mobo kullanmayali. Bios guncellemelerine bakin, forumlarda hangi marka model olsa da sorun var mi cozulmus mu aratin bence.

Forumda mesaj atarken, yazi yazarken takilma yavaslama oluyor niyeyse, bir guncelleme gelmis sanirim arada tekliyor.

Son düzenleme:
Geri