7k Bütçe Sistem Önerisi

Zepett8

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
570
Bütçe
7000
Oynayacağım oyun max gta 5 forza 4 falan masaüstü pc lazım 2. el. İstanbul içi olursa iyi olur elden alacağım

Oynayacağım oyun max gta 5 forza 4 falan masaüstü pc lazım 2. el. İstanbul içi olursa iyi olur elden alacağım
bu paraya sen anca google acan pc alirsin. 7k ya ekran karti satilmiyor daha bu oyunlari fhd de acacak , birde max gta 5 yazmis :ROFLMAO:

GTX 1660TI li sistemler bile 20k civarina satiliyor ve bu sistemler giris seviyenin de girisi

RX 570 fln bakabilirsin ona uygun sistem bak ama ramler feci pahalı

bu paraya sen anca google acan pc alirsin. 7k ya ekran karti satilmiyor daha bu oyunlari fhd de acacak , birde max gta 5 yazmis :ROFLMAO:

GTX 1660TI li sistemler bile 20k civarina satiliyor ve bu sistemler giris seviyenin de girisi
Kardeşim sen niye dalga geçiyorsun adam soru sormuş usulünce cevabını ver yada verme ne kadar ucubece haraket

Reis 2 el parçalarla tek tek topla tavsiyem işlemci ve ekran skrtıns yoğunluk ver kasa alma.

Anakart - B450
İşlemci - Ryzen 5 2600x + Stok fan
Ram - 8GB single slot ram ddr4
Psu- 450w 500w bulunan
SSD- 500gb ssd m2 değil
GPU- RX580

Sana tavsiyem bütçeni 10, 12k civarına çıkartıp gtx1650ti tarzı laptop alman olur. Bu bütçeye oyun oynamalık kasa çıkmaz maalesef güncel durumda. Forza 5 ben oynuyordum gtx1650ti'da.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Reis 2 el parçalarla tek tek topla tavsiyem işlemci ve ekran skrtıns yoğunluk ver kasa alma.

Anakart - B450
Psu- 450w 500w bulunan
SSD- 500gb ssd m2 değil
GPU- RX580
8GB ram oyunda sorun yapar 16GB ram olması önemli. Zaten 6gb windows 11 yiyor windows 10 kursa oda 5gb'a yakın yiyor. Oyunda her türlü problem.

2700x gibi bir işlemci

Anakart - B450
Psu- 450w 500w bulunan
SSD- 500gb ssd m2 değil
GPU- RX580

Bu sistem iş yapar, üstüne bir de loseless scaling ile açarsa oyunları daha akıcı oynar ve uygulanabilirliği var yani.

Ben daha yeni 2700x işlemci ve rtx 3050 sistem'i kenara koyup am5'e upgrade ettim ve upgrade edene kadar canavar gibi oynuyordum çoğu oyunu ama bir yerde mmorpg tarzı oyunlar oynadığımdan yetersiz gelmeye başlamıştı.

Düşük bütçe için çok iyi iş yapar bu sistem ama parça parça toplanması lazım dediğiniz gibi.

Kardeşim sen niye dalga geçiyorsun adam soru sormuş usulünce cevabını ver yada verme ne kadar ucubece haraket
Dalga filan gecmiyorum. 7K butceye sahip bir sistemde istenen seyler sana normal mi geliyor ? Gta 5 ve forza horizon 4 yazmak yerine sadece oyun oynamami saglayabilecek bir sistem yazsaydi daha dogru olurdu. Humanistlik yapip duyar kasmislar birde pespese.

Hocam sizde düzgünce “cevap verme” tabiri yokmu. ne bu davranış?
o zaman gidip gta 5 ve forza horizon 4 yazmayacak istedigi sartlara , bende bunu yazmayayim. Piyasadan birazcik bile haberi olan birisi icin tabii ki komik bir baslik

Anakart - B450
Psu- 450w 500w bulunan
SSD- 500gb ssd m2 değil
GPU- RX580
Adam GTA 5 icin demis , gta vice city dememis. Dalga mi geciyorsun adamla ? Gelip bir de bana laf ediyor. Kendi paylastigi sisteme bak

Son düzenleme:
Dalga filan gecmiyorum. 7K butceye sahip bir sistemde istenen seyler sana normal mi geliyor ? Gta 5 ve forza horizon 4 yazmak yerine sadece oyun oynamami saglayabilecek bir sistem yazsaydi daha dogru olurdu. Humanistlik yapip duyar kasmislar birde pespese.

o zaman gidip gta 5 ve forza horizon 4 yazmayacak istedigi sartlara , bende bunu yazmayayim. Piyasadan birazcik bile haberi olan birisi icin tabii ki komik bir baslik

Adam GTA 5 icin demis , gta vice city dememis. Dalga mi geciyorsun adamla ? Gelip bir de bana laf ediyor. Kendi paylastigi sisteme bak
Hümanist mi olduk SSKSOSKDJDODJFJ. Knk sen bu kafayla devam et o kadar bilgisiz ve ucıbesinki ne dediğini bile bilmiyorsun. Adama arığım sistem gayet yeterli ultra da oynatmaya bilir ama stabil oynatır . Boş yapma bence.

Osurtma

Hümanist mi olduk SSKSOSKDJDODJFJ. Knk sen bu kafayla devam et o kadar bilgisiz ve ucıbesinki ne dediğini bile bilmiyorsun. Adama arığım sistem gayet yeterli ultra da oynatmaya bilir ama stabil oynatır . Boş yapma bence.

Osurtma
Uzatmaya degmeyecek belli. O dedigin sistem 7k dan pahali bu arada , arkadas 7k demis ama senin bahsettigin sistem 10k civari tutuyor monitor olmadan. iyi gunler

Kim bilgisiz belli oluyor. Hayatiniz da kac tane sistem dizdiniz de birden sistem uzmani oldunuz ? ben kendime 7 farkli sistem dizip , 3 farkli laptop kullanmis birisiyim. Gelip burada birde laf salatasi yapiyor. Bilgisayar muhendisi diplomam var ayni zamanda , senin neyin var ? Cahil cahil yorumlar haricinde
Yarma knk bilgisayar müh. Olan bir adam böyle bir konuya dahil bile olmaz. Karşındakinin kim olduğunu bilmeden laf atman osurtu. Ömrün de görmediğin sistem leri topladım 2 el piyasasını bildiğim için adama ufak sistem toplayarak oyun oynaması için sistem önerdim sen onu bile yapmadan insanların bütçesini düşünmeden narsis tavırlarını tatmin etmek için boş bir yorum yapmışsın adama. Bence konuşmaya gerek bile duymuyorum , umarım büyürsün.

Geri