Atk Dragonfly A9 Pro Alınır mı

Matprof

80+
Reaksiyon skoru
15
Bütçe
2750
2.5-3k bütçem var atk a9 un düzü (1.3) uygun fiyatlı ama kaplaması yok sensörü düşük fln diyr eledim a9 plus (1.7k) şarj açısından çok iyi ama mouse pad seçme durumu varmış şans işi biraz alsam benim mouse padi beğenmese wraithden iade edebilir miyim bilmiyorum. A9 pro fiyatı (2.4k) sensörü iyi mcu su iyi fln, a9 ultra 3k yı geçiyor 3k dan fazla para verceksem direk syrox v8 veya v6 alıcam bilgisayarım özelliklerine linkten bakabilirsiniz : https://www.vatanbilgisayar.com/int...tus-pro-h610m-e-crucial-1tb-ssd-16gb-ram.html

monitörüm 144hz

oynadığım oyunlar cs lol gta valo bazı hikaye veya farm oyunlarınıda oynuyorum

Şuanki mousem 500 tllik 130gr ağırlığında yapısı çok değişik o yüzden elimin hangi mouseye uygun olduğunu bilmiyorum Oynadığım oyunları yazdım pcmin linkini attım monitörümün kaç hz olduğunu yazdım bu bilgiler dahilinde bir mouse çok fazla para vermek istemediğimi hesaba katarak yapabileceğim en uygun hareketi söyleyebilir misiniz?

2.5-3k bütçem var atk a9 un düzü (1.3) uygun fiyatlı ama kaplaması yok sensörü düşük fln diyr eledim a9 plus (1.7k) şarj açısından çok iyi ama mouse pad seçme durumu varmış şans işi biraz alsam benim mouse padi beğenmese wraithden iade edebilir miyim bilmiyorum. A9 pro fiyatı (2.4k) sensörü iyi mcu su iyi fln, a9 ultra 3k yı geçiyor 3k dan fazla para verceksem direk syrox v8 veya v6 alıcam bilgisayarım özelliklerine linkten bakabilirsiniz : https://www.vatanbilgisayar.com/int...tus-pro-h610m-e-crucial-1tb-ssd-16gb-ram.html

monitörüm 144hz

oynadığım oyunlar cs lol gta valo bazı hikaye veya farm oyunlarınıda oynuyorum

Şuanki mousem 500 tllik 130gr ağırlığında yapısı çok değişik o yüzden elimin hangi mouseye uygun olduğunu bilmiyorum Oynadığım oyunları yazdım pcmin linkini attım monitörümün kaç hz olduğunu yazdım bu bilgiler dahilinde bir mouse çok fazla para vermek istemediğimi hesaba katarak yapabileceğim en uygun hareketi söyleyebilir misiniz?
A9 arkadaştan scrox v6 da bende var şahsen fazla para harcamak istemiyorsaniz en dusuk versiyonunu alip gecebilirsiniz ben kaplama olarak buyuk bir fark gormedim zaten 1k da kullaniyorum ekran yenilemene bakarsak sende 1khz de kullanıcaksın 1.3k lik versiyonunu alabilirsin veya scyroxla ilgili sorun varsa sorabilirsin

Hocam bende uzun zaman araştırıp ark A9 pro ve plus arasında sürekli ikilemde kaldım dayanamayıp stok ve indirim gelince pro aldım ve samimiyetimle söylüyorum çok da gerek yokmuş açıkçası plus model de benim işimi görürmis diye düşündüm tabii ki alınmış alınmıştır diyip iade etmekle de uğraşmadım wraith sıkıntılı bir firma bu konuda pek iadeye yanaşmıyor ama plus modeli ile arasında fark pro da omron switch var ve mcu bi tik daha iyi plus modeli de kötü değil tabii ki 800 mha batarya var bu da arti bir şey . Pro modeldeki mcu farkını anlamak çok zor aslında normal oyuncuysan plus al geç pişman olmazsin.

Hocam bende uzun zaman araştırıp ark A9 pro ve plus arasında sürekli ikilemde kaldım dayanamayıp stok ve indirim gelince pro aldım ve samimiyetimle söylüyorum çok da gerek yokmuş açıkçası plus model de benim işimi görürmis diye düşündüm tabii ki alınmış alınmıştır diyip iade etmekle de uğraşmadım wraith sıkıntılı bir firma bu konuda pek iadeye yanaşmıyor ama plus modeli ile arasında fark pro da omron switch var ve mcu bi tik daha iyi plus modeli de kötü değil tabii ki 800 mha batarya var bu da arti bir şey . Pro modeldeki mcu farkını anlamak çok zor aslında normal oyuncuysan plus al geç pişman olmazsın
hocam plus ta mouse pad seçme soruju varmış çoğu kişide sıkıntı yaratmış o yüzden çok güvenemiyorum

Nasıl sıkıntı varmış anlamadım ilk defa böyle bişey duyuyorum. Mouse pad çok kötüyse sensör belki okumaz o da her mouse de olabilir mesela cam mouse padi her mouse sensörü okumayabilir

Nasıl sıkıntı varmış anlamadım ilk defa böyle bişey duyuyorum. Mouse pad çok kötüyse sensör belki okumaz o da her mouse de olabilir mesela cam mouse padi her mouse sensörü okumayabilir
bende anlamadım 10 mousepadde çalışmamış bir tanesinde çalışmış o da steel series qck mış diye yazılar okudum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

A9 arkadaştan scrox v6 da bende var şahsen fazla para harcamak istemiyorsaniz en dusuk versiyonunu alip gecebilirsiniz ben kaplama olarak buyuk bir fark gormedim zaten 1k da kullaniyorum ekran yenilemene bakarsak sende 1khz de kullanıcaksın 1.3k lik versiyonunu alabilirsin veya scyroxla ilgili sorun varsa sorabilirsin
evet hocam dediğin gibi 1k da kullanıcam syrox v8 arkta var çok iyi diyor ama bilemedim zaten 1kdan fazla kullanamıxam kullanamayacağım şeye para vermek çok mantıjlı değil gibi. Düz a9 la pro arasında switch farkı kaplama farkı sensör farkı var a9 hoşuma gitmedi plusta risk var pro da kronik sorun yoksa büyük ihtimal onu alacağım. syrox indirime girse onu çekicemde girmedi daha

Çok para harcamaya İnan ki geerek yok senin tercihin tabii ki ama plus model işini fazlasıyla görür 8 ki Hz kullanmayacaksin 1000 hz de yetiyor fazla bile

Çok para harcamaya İnan ki geerek yok senin tercihin tabii ki ama plus model işini fazlasıyla görür 8 ki Hz kullanmayacaksin 1000 hz de yetiyor fazla bile
plus alırsam sıkıntısı çıkarsa iade edemezsem elimde patlarsa kötü olur pro çekeyim gitsin o zaman

A9 Plus için mouse pad seçme olayı neymiş ya. 250 liralık mouse pad ile kullanıyorum. 2 haftadır sıkıntı olmadı sensör ile ilgili. LOD 1 mm kullanıyorum.

plus alırsam sıkıntısı çıkarsa iade edemezsem elimde patlarsa kötü olur pro çekeyim gitsin o zaman

sen bu modelini al geç pişman olmazsın.

sen bu modelini al geç pişman olmazsın.
hocam niye plusı direk eledin merak ettim

hocam niye plusı direk eledin merak ettim
Plusu direk elemedim bendede var çok severek kullandığım bir mouse özellikle şarjını 1 ay takmadığım zamanlar bile oldu. Ama almışken iyisini alıp 8000hz destekli olanını almak daha mantıklı geliyor açıkcası. Mcu olarak pro versiyonu daha iyi bana göre.

Daha iyi fakat sen bu farkı anlayamazsın ben de anlayamam yanlış anlama kötülemiyorum sadece fark o kadar da belirgin değil pek hissedecegi fark yok plus ve pro modelinde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,863
Üyeler
196,834
Son üye
wartunemmerr
Geri