AMD Ekran Kartı Karıncalaşma ve Siyah Ekran

her yeni nesilde nvidia kullanıp amd öven influncerlar ve maddi durumu olmadığından nvidia alamayan amd fan kitlesi hep "bu nesilde sorunu çözüldü " diyor. ulan hani 6000 serisinde sorunlar çözülmüştü? bende zamanında rx6700xt almak gibi bir hata yapmıştım. kart kendini kapatıp kapatıp duruyordu sattım rtx 4060 ti almıştım dünya var dedim okadar rahatlatmıştı ki
Evet sana da cevap veremezler, en fazla yapacakları iş PSU'nu suçlamak olacak. Zannediyorlar ki biz durduk yere Nvidia sevdik, sırf marka için sevdik. La ben iphone'dan bile nefret eden adamım sadece marka satıyor diye. Ama insanların sorunlu ürünleri daha ucuza aldıkları için sevinmelerine akıl tutulması diyorum.

Uygunsuz davranış
Oy kıyamam zoruna mı gitti? Senin aşşağılık psikolojin AMD'nin küçümsenmesini kaldıramıyor bence, ucuza daha iyi mal aldığını zanneden herkesin zoruna gidiyor söylediklerim sanki markalar babalarının markaları gibi :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet, sorunlu driver yayınlamışlardır 1 hafta içerisinde düzelir diyorum, merak etme Nvidia AMD değildir donanım sorunlu ürün satıpta "yazılımla düzelecek bekleyin" demez diyorum. Peki siz Wattman hatalarına çözüm arayan insanlara neler yazdınız? Voltaj kıs, psun kalitesiz demekten başka hiçbirşey gelmedi elinizden.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu adamlar senin sorunlarını görmez, onlar ucuza mal aldık diye sevinen anadolu irfanının temsilcileri :D
tamamen boş birisin engelledim daha cevap verme koçum tamam mı abilerine sen git nvidia kapısına onlar mamanı versin susarson

Son düzenleme:
Yine fanboy kavgaları başlamış. Bana kalırsa sadece şu açıdan bile bu kıyaslamaların anlamı kalmıyor:

Bir tarafta 5070 Ti gibi bir karta 50 bin TL veriyorsun, diğer tarafta ise AMD tarafında benzer oyun performansı sunan bir kartı 30 bin TL civarına alabiliyorsun. Elbette bazı konularda fedakârlık yapacaksın, elbette aralarında farklar olacak. Bu iş biraz Android ve iOS tartışmalarına benziyor; bitmeyen bir kıyaslama döngüsü.

Yıllarca NVIDIA, AMD ve hatta Intel kullandım. Açık konuşmak gerekirse NVIDIA tarafında ciddi bir sorun yaşamadım. Ama AMD tarafında da çözülemeyecek veya kullanıcıyı canından bezdirecek bir problemle karşılaşmadım.

Bu yüzden artık şu "bu daha iyi, şu daha kötü" kafasını bırakmak lazım. Herkesin bütçesi farklı. Kimin bütçesi neye yetiyorsa, onun için en iyi seçenek odur.

Ben de gidip en üst seviye 5000 serisi bir kart almak isterim ama bütçem yetmiyorsa AMD tarafına yöneliyorum. Ancak ne AMD'yi ne de NVIDIA'yı ölümüne savunurum. Sonuçta ben bir kullanıcıyım; marka fanatiği değilim. Benim için önemli olan, verdiğim paranın karşılığını en iyi şekilde almak ve en mantıklı fiyat/performans ürününü tercih etmek.

tamamen boş birisin engelledim daha cevap verme koçum tamam mı abilerine sen git nvidia kapısına onlar mamanı versin susarson
Salim daha sakalların çıkmamış, bu dille fazla takılma buralarda Nvidia da AMD'de seni korumaz kurtarmaz o ağzını topla haddini aşma. Sen kimsin millete köpek muamelesi yapacaksın burada?

4 yıla yakın amd kullanıyorum ati x550xtx li sistemde kullandım ati x700 mobility kartlı laptopda r9 290 rx 590 580 hd serileri rx 6700 rx9070xt bunlardada yaşamam gerekmezmiydi ozamanda yazılım sil yükle yapıyorsun max amd çin malımı ? Ozqman nvidianın da 5000 serilerinde bi ara çekirdekte bazı kartlar %10 a kadar daha az performans veriyordu amd de iyidir nvidiada fp olarak amd bi tık daha iyi dlss fsr benim umrumda değil saf güç lazım
Saf güç lazım doğru, Raytracingde lazım da işte kullanamadıkları için lazım görmüyorlar :D , DLSS'ile FG ile zaten o saf gücü yakalayacağımız için benim öyle bir derdimde yok. Sorun yaşamış driver silip yüklemişsin çözülmüşse helal olsun hatalı üretim kartlara denk gelmemişsindir, ama bu AMD nin hatalı kart ürettirip üstüne o kartlara sahip çıkmadığı, hâla daha sorunlarla boğuştuğu gerçeğini değiştirmiyorken Nvidia da sorun en fazla 1 haftaya düzeliyor. Ben yine söylüyorum herkesin bütçesi farklı, alırım saf güç bana yeter ben daha fazlasını istemiyorum diyen AMD alsın, ama alırken sorunları çözmek için Rx9070XT ile başlayıpta o kartlar Rx9060XT olarak hayatına devam ederse bir şey diyemem tıpkı eski kartlarında olduğu gibi.

Saf güç lazım doğru, Raytracingde lazım da işte kullanamadıkları için lazım görmüyorlar :D , DLSS'ile FG ile zaten o saf gücü yakalayacağımız için benim öyle bir derdimde yok. Sorun yaşamış driver silip yüklemişsin çözülmüşse helal olsun hatalı üretim kartlara denk gelmemişsindir, ama bu AMD nin hatalı kart ürettirip üstüne o kartlara sahip çıkmadığı, hâla daha sorunlarla boğuştuğu gerçeğini değiştirmiyorken Nvidia da sorun en fazla 1 haftaya düzeliyor. Ben yine söylüyorum herkesin bütçesi farklı, alırım saf güç bana yeter ben daha fazlasını istemiyorum diyen AMD alsın, ama alırken sorunları çözmek için Rx9070XT ile başlayıpta o kartlar Rx9060XT olarak hayatına devam ederse bir şey diyemem tıpkı eski kartlarında olduğu gibi.
Hatalı üretim kart allahtan denkkelmedi :) ama zaten %2 gibi bi şey gelsede idareten 1080ti takarım iade edip yine alırım
Nvidia düşmanı değilim 8800gt gtx 1650 gt740m gtx 1080ti kullanıyorum aktif olarak amd ye göre biraz daha iyi sorun çıkartmamada ama aralarındada aman aman fark yok bi arkadaşımın evine gidip rt li oyun denedim hoşuma gitmemişti zaten dying light ve warband dan başka oyun pek oynamam ben 2 markayıda seviyorum sadece amd biraz daha cana yakın geliyor nvidia benim için yapay zekadan sonra oyuncu kitlesini umursamıyor gibi geliyor 2 side umrumda değil aktif olarak hem amd hem de nvidia zaten kullanıyorum 2000 serisinden sonra nvidia kartları beğenmiyorum sadece

Hatalı üretim kart allahtan denkkelmedi :) ama zaten %2 gibi bi şey gelsede idareten 1080ti takarım iade edip yine alırım
Nvidia düşmanı değilim 8800gt gtx 1650 gt740m gtx 1080ti kullanıyorum aktif olarak amd ye göre biraz daha iyi sorun çıkartmamada ama aralarındada aman aman fark yok bi arkadaşımın evine gidip rt li oyun denedim hoşuma gitmemişti zaten dying light ve warband dan başka oyun pek oynamam ben 2 markayıda seviyorum sadece amd biraz daha cana yakın geliyor nvidia benim için yapay zekadan sonra oyuncu kitlesini umursamıyor gibi geliyor 2 side umrumda değil aktif olarak hem amd hem de nvidia zaten kullanıyorum 2000 serisinden sonra nvidia kartları beğenmiyorum sadece
3000 serisinden sonra ben de çok bir şey bulamıyorum yeni olarak ama aynı teknolojileri Nvidia'nın eski kartlara sağlamaması canımı sıkıyor. Orada da sağolsun AMD işime yarıyor, sunduğu teknolojileri kullanıyoruz :D

Geri