Yeni Sıfırdan Pc Toplama

Mhmmt7

80+
Reaksiyon skoru
0
arkadaşlar kolay gelsin bayağdır bi PC arıyorum ama bulamadım allianware 360 hz fullhd monitör aldım steelseries arctis nova 3x wireless aldım anakart olarak Msı Mag B850m Mortar Wifi Amd Ryzen B850 Am5 Soket 8400mt/s Wi-fi 7 Matx aldım diğer parçalar kaldı yardımcı olabilecek varmı ?

Hocam monitör üzerinden tahmin ediyorum sistemin amacı valorant, cs vb. türevinde oyunlar oynamak mı ? Çünkü sistem için ayırdığınız bütçe çok yeterli full hd oyunlar için yazık olmasın.

Hocam monitör üzerinden tahmin ediyorum sistemin amacı valorant, cs vb. türevinde oyunlar oynamak mı ? Çünkü sistem için ayırdığınız bütçe çok yeterli full hd oyunlar için yazık olmasın.
hocam valorant ve cs gibi fps tarzı şöyle bir sistem topladım ama iyi olur mu
Ekran görüntüsü 2026-05-29 014600.webp

Toplam fiyatı 90k bandına yaklaştı, fiyatı bir miktar aştığımın farkındayım ama sistemi bu şekilde düzenlerseniz emin olun ileriye dönük çok da uzun zaman kafanız rahat olacaktır. Ayrıca sıvı soğutucuya böyle paralar vermeniz gerek yok ekteki gibi bir kule tipi fanla da 80 derecenin üzerine çıkmadan 7800x3d gibi işlemcileri çalıştırabilirsiniz tabi ki alacağım derseniz de sizin seçimizin. Zaten anakartınız olduğu için eklemedim. Daha f/p parçalar olabilir hepsini takip etmek imkansız daha iyi bilgiye sahip ustalar varsa onlarda tavsiye verebilir.

Toplam fiyatı 90k bandına yaklaştı, fiyatı bir miktar aştığımın farkındayım ama sistemi bu şekilde düzenlerseniz emin olun ileriye dönük çok da uzun zaman kafanız rahat olacaktır. Ayrıca sıvı soğutucuya böyle paralar vermeniz gerek yok ekteki gibi bir kule tipi fanla da 80 derecenin üzerine çıkmadan 7800x3d gibi işlemcileri çalıştırabilirsiniz tabi ki alacağım derseniz de sizin seçimizin. Zaten anakartınız olduğu için eklemedim. Daha f/p parçalar olabilir hepsini takip etmek imkansız daha iyi bilgiye sahip ustalar varsa onlarda tavsiye verebilir.
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...4zFLGSoOUZMLXt06ygFtXsYPCWYXBwjU5EeqaxlQRY1ii hocam böyle bir sistem alınır mı sizce ben itopyadan topladım yukarıya görsel attım buda sinerji de hazır satılıyor işlemci ve ekran kartı aynı itopyada topladığım ile bu sistemin

Her sistem alınır tabi ki ama en f/p olanın peşindeyiz bu fiyat bantlarında 5070 tabanlı sistemlerde var aynı sitede onlara da göz atabilirsin daha çok performans alırsınız. Bu şekildeki OEM paketlere dahil olan anakartlar çok giriş seviyesi oluyor işlemcinin tam performans çalışmasına bile engel olabilir ancak bu konuyla ilgili daha yetkili kişilerden bilgi almanızı tavsiye ederim paranız israf olmasın.
Ayrıca şimdi fark ettim konu sahibi değilmişsiniz konu sahibinin açtığı bilgiler ışığında sistem paylaşmıştım ben.:)

Yani illa hikayeli oyunda oynarım ama dediğiniz gibi Cs için büyük ölçüde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim şimdi bakarım eksik bişey varsa söylerim size

Hocam siz nasıl bi sistem önerirsiniz monitörü değiştirme durumum da var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,555
Üyeler
196,990
Son üye
Invader230
Geri