Emre mete
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 411
Keşke 12k felan olaydı da alaydık
Keşke 12k felan olaydı da alaydık
zaten itopya vs. 23k bandında satıyordu
Bu dönemde ancak tanesini o fiyata satarlar hocamKeşke 12k felan olaydı da alaydık
Arkadaşlar Hawk Fame Amethyst varmış gaming gecesinde. Şuanda incehesapta 11.600TL gibi bir fiyata satılıyor. Daha önce gaming gecesinde bu koltuk çıktıysa fiyatı kaça düştü yada kaça düşebilir var mı bilgisi olan?
senin aklın hala vatanda galibaKeşke 12k felan olaydı da alaydık
Kral eklenti mi kullanıyorsun ve fiyat doğru mu acaba?
Niye öyle dedin vatan yaptı o çılgınlığı geçen ayBu dönemde ancak tanesini o fiyata satarlar hocam
Bence bu koltuklar 7-8 bandına gelmeden alınmaz. O fiyatlara da düşüreceklerini sanmıyorumArkadaşlar Hawk Fame Amethyst varmış gaming gecesinde. Şuanda incehesapta 11.600TL gibi bir fiyata satılıyor. Daha önce gaming gecesinde bu koltuk çıktıysa fiyatı kaça düştü yada kaça düşebilir var mı bilgisi olan?
yoo site yaptım 12 haftadır fiyatları tutuyorum imzadaKral eklenti mi kullanıyorsun ve fiyat doğru mu acaba?
Unutamıyorum rüyalarıma giriyor 15dk da bir forumdayım video izlerken bile dur forum a bakayım diyorum psikolojim bozuldu resmensenin aklın hala vatanda galiba![]()
yoo site yaptım 12 haftadır fiyatları tutuyorum imzada
Aktif kullanıyorum koltuk güzel bu aradaArkadaşlar Hawk Fame Amethyst varmış gaming gecesinde. Şuanda incehesapta 11.600TL gibi bir fiyata satılıyor. Daha önce gaming gecesinde bu koltuk çıktıysa fiyatı kaça düştü yada kaça düşebilir var mı bilgisi olan?