Çin’Den Ram Getirilir mi ?

Aratt

80+
Reaksiyon skoru
0

Ekler

• IMG_7261.webp
    IMG_7261.webp
    151.3 KB · Hit: 37
Merhabalar alibaba üzerinden puskill adlı 5600mhz 32gb rami çok uyguna satıyorlar
Sizce alınır mı ?
Alamazsınız. Alibaba'da satılan ürünlein çoğu kişisel kullanım için değil. Attığınız linkteki de değil. En az 1000 adet sipariş vermeniz lazım satın almak için. Yani marka bazında ticari kullanım için.

Ki kişisel olsa bile gümrükten geçmez.

Alamazsınız. Alibaba'da satılan ürünlein çoğu kişisel kullanım için değil. Attığınız linkteki de değil. En az 1000 adet sipariş vermeniz lazım satın almak için. Yani marka bazında ticari kullanım için.

Hocam peki uyguna alabileceğim ddr5 ram var mı

Almışken tek 16 gb alın ilerde yükseltme yapınca ram satmak ile uğraşmazsınız.fiyatları 10-12 k civari daha fazlaya da var tabi

Gümrükten geçemez kısmı doğru diğer dediklerinizde yanlışlık var kişisel alınan ürünler mevcut linkteki ürün özelleştirmeler dışı minimum 2 sipariş geçerli satın alınabiliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar alibaba üzerinden puskill adlı 5600mhz 32gb rami çok uyguna satıyorlar
Sizce alınır mı ?
sizin sorunuza gelecek olursak orjinal ürün denmiş fakat ben tercih etmezdim fiyatlar güzel gözüküyor yalan yok ama alibaba ilk gündem olduğu dönem temu gibi gümrük kısıtlamaları da yokken iyiydi sonra bizim ülkede banggood gibi kargo ve teknik destek sıkıntılarından tercihi düştü aliexpress temu kendini geliştirdi arkasından gümrük kısıtlamaları da tuzu biberi oldu

Gümrükten geçemez kısmı doğru diğer dediklerinizde yanlışlık var kişisel alınan ürünler mevcut linkteki ürün özelleştirmeler dışı minimum 2 sipariş geçerli satın alınabiliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sizin sorunuza gelecek olursak orjinal ürün denmiş fakat ben tercih etmezdim fiyatlar güzel gözüküyor yalan yok ama alibaba ilk gündem olduğu dönem temu gibi gümrük kısıtlamaları da yokken iyiydi sonra bizim ülkede banggood gibi kargo ve teknik destek sıkıntılarından tercihi düştü aliexpress temu kendini geliştirdi arkasından gümrük kısıtlamaları da tuzu biberi oldu
O yüzden orada "çoğu" kelimesi yer alıyor ya hoca.

Bilgisayarda min 2 adet kısmı bende yoktu. Telefonla bakınca gördüm.

Son düzenleme:

sakıp sabancı’nın bir sözü var hocam bilir misiniz “ucuz mal alacak kadar zengin değilim” diye ne olacağı hiç belli olmaz olan parana olur

O yüzden orada "çoğu" kelimesi yer alıyor ya hoca.

Bilgisayarda min 2 adet kısmı bende yoktu. Telefonla bakınca gördüm.
o cümle zaten alınabiliyoru betimlemek içindi hocam ama önemli değil hayırlı forumlar :)

Gümrükte kalır. Çekmek için bi tomar para verirsiniz gümrük müşavirine evraklar dosyalar ıvır zıvır.

Yurtdışından alışveriş zaten bitti. Türkiyeden yerel satıcılardan ram bakmaya çalışın

Geri